1. animatie
  2. Dragon Ball Super: Complete Series

Film Dragon Ball Super: Complete Series

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Dragon Ball Super: Complete Series. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Dragon Ball Super: Complete Series weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Dragon Ball Super: Complete Series op imdb.nl. Misschien is Dragon Ball Super: Complete Series op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Dragon Ball Super: Complete Series streamen online als je een Dragon Ball Super: Complete Series torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Dragon Ball Super: Complete Series op 123movies staat.

Specificaties over de film Dragon Ball Super: Complete Series

Schermtype

Genre

Animatie | Anime

Kijkwijzer

12

Speelduur

50 uur en 32 minuten minuten

Regisseur

Akira Toriyama

Gesproken taal

Japans

Ondertiteling

Engels

Geproduceerd in welk jaar

0

Omschrijving van de film Dragon Ball Super: Complete Series

Dragon Ball Super: Complete Series is een onmisbare collectie voor alle fans van de iconische anime. Deze set bevat alle afleveringen van de spannende Dragon Ball Super-serie, waarin Goku en zijn vrienden geconfronteerd worden met nieuwe uitdagingen en de krachtigste vijanden tot nu toe. Na de overwinning op Majin Buu lijkt het leven weer vredig te zijn. Echter, Goku heeft een verrassende nieuwe rol aangenomen als radijsjesboer. Terwijl de Aarde in harmonie is, leiden onze geliefde helden een normaal bestaan. Maar hun rust wordt verstoord wanneer een profetie een machtige god voorspelt die zijn ondergang zal veroorzaken door middel van een formidabel wezen. In deze complete serie volgen we Goku en zijn vrienden terwijl ze zich voorbereiden op hun grootste uitdaging tot nu toe. Zullen ze in staat zijn om de krachtige vijand te verslaan en de wereld opnieuw te redden? Ontdek het in Dragon Ball Super: Complete Series en geniet van alle actie, avontuur en emotie die deze anime zo geliefd maakt bij miljoenen fans wereldwijd.

Veelgestelde vragen over de film Dragon Ball Super: Complete Series

is de hoofdrolspeler in Dragon Ball Super: Complete Series. De volledige cast van Dragon Ball Super: Complete Series kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Dragon Ball Super: Complete Series is Animatie | Anime.

De speelduur van de film Dragon Ball Super: Complete Series is 50 uur en 32 minuten minuten.

Om te bekijken waar Dragon Ball Super: Complete Series te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Dragon Ball Super: Complete Series wordt afgespeeld in Japans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels. 

Dragon Ball Super: Complete Series is geproduceerd in 0. Als de film recent is uitgebracht kun je Dragon Ball Super: Complete Series in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Dragon Ball Super: Complete Series aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Dragon Ball Super: Complete Series heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Dragon Ball Super: Complete Series in blue ray te bekijken is.

Akira Toriyama is de regisseur van Dragon Ball Super: Complete Series.