1. drama
  2. Emma

Film Emma

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Emma. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Emma weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Emma op imdb.nl. Misschien is Emma op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Emma streamen online als je een Emma torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Emma op 123movies staat.

Specificaties over de film Emma

Schermtype

Bill Nighy

Genre

Drama

Kijkwijzer

AL

Speelduur

119 minuten

Regisseur

Autumn de Wilde

Gesproken taal

Engels | Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2019

Omschrijving van de film Emma

Jane Austens geliefde komedie, Emma, is nu opnieuw tot leven gebracht in deze adembenemende verfilming genaamd "Emma". Volg het verhaal van Emma Woodhouse (Anya Taylor-Joy, SPLIT), een prachtige en intelligente jonge vrouw die alles lijkt te hebben: schoonheid, intelligentie en rijkdom. In haar kleine, rustige Engelse dorpje is ze de onbetwiste koningin, zonder enige rivalen. Deze schitterende satire over de sociale klassen neemt je mee op de reis van Emma terwijl ze volwassen wordt en verschillende romantische fouten maakt. Terwijl ze haar weg probeert te vinden in de wereld van liefde en geluk, ontdekt Emma al snel dat de liefde altijd op onverwachte plaatsen te vinden is. Ze zal leren dat ware liefde niet altijd te vinden is in de mensen waar ze het verwacht, maar dat het soms verborgen ligt in de meest onverwachte hoeken. Deze verfilming van Emma is een visueel spektakel dat je meeneemt naar het prachtige Engeland van de 19e eeuw. Met schitterende kostuums, adembenemende landschappen en meeslepende acteerprestaties, is deze film een lust voor het oog en een feest voor de zintuigen. Laat je betoveren door de betoverende wereld van Emma en ontdek zelf waar de liefde verborgen ligt.

Veelgestelde vragen over de film Emma

Bill Nighy is de hoofdrolspeler in Emma. De volledige cast van Emma kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Emma is Drama.

De speelduur van de film Emma is 119 minuten.

Om te bekijken waar Emma te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Emma wordt afgespeeld in Engels | Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Emma is geproduceerd in 2019. Als de film recent is uitgebracht kun je Emma in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Emma aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Emma heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Emma in blue ray te bekijken is.

Autumn de Wilde is de regisseur van Emma.