1. kinderen familie
  2. Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie

Film Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie op imdb.nl. Misschien is Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie streamen online als je een Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie op 123movies staat.

Specificaties over de film Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie

Schermtype

Erik van Trommel

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

56 minuten

Regisseur

Ilse Vocking

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2004

Omschrijving van de film Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie

Deze spannende DVD neemt je mee op een avontuurlijke vakantie met Ernst, Bobbie en de Rest. Terwijl ze nog steeds genieten van hun tijd op de camping, besluiten ze deze keer deel te nemen aan een spannende sportwedstrijd. Maar zoals altijd, lijkt alles wat ze proberen in het honderd te lopen. Terwijl ze zichzelf als strandwachters inzetten, belanden Ernst en Bobbie in de meest hilarische en chaotische situaties. Mevrouw het campinghoofd raakt al snel geïrriteerd door hun ondeugende streken. Zal ze uiteindelijk de maat vol hebben en Ernst en Bobbie van de camping wegsturen? Deze DVD is gevuld met lachwekkende momenten, avontuurlijke uitdagingen en natuurlijk de onweerstaanbare humor van Ernst en Bobbie. Ga mee op deze onvergetelijke vakantie en ontdek hoe het duo zichzelf keer op keer in de problemen brengt. Een absolute must-have voor alle fans van Ernst, Bobbie en de Rest!

Veelgestelde vragen over de film Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie

Erik van Trommel is de hoofdrolspeler in Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie. De volledige cast van Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie is 56 minuten.

Om te bekijken waar Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie is geproduceerd in 2004. Als de film recent is uitgebracht kun je Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie in blue ray te bekijken is.

Ilse Vocking is de regisseur van Ernst, Bobbie en de Rest Spannende Vakantie.