1. misdaad
  2. Evil Under The Sun

Film Evil Under The Sun

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Evil Under The Sun. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Evil Under The Sun weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Evil Under The Sun op imdb.nl. Misschien is Evil Under The Sun op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Evil Under The Sun streamen online als je een Evil Under The Sun torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Evil Under The Sun op 123movies staat.

Specificaties over de film Evil Under The Sun

Schermtype

Peter Ustinov

Genre

Misdaad

Kijkwijzer

AL

Speelduur

00: minuten

Regisseur

Guy Hamilton

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

1982

Omschrijving van de film Evil Under The Sun

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de film Evil Under The Sun

Peter Ustinov is de hoofdrolspeler in Evil Under The Sun. De volledige cast van Evil Under The Sun kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Evil Under The Sun is Misdaad.

De speelduur van de film Evil Under The Sun is 00: minuten.

Om te bekijken waar Evil Under The Sun te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Evil Under The Sun wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Evil Under The Sun is geproduceerd in 1982. Als de film recent is uitgebracht kun je Evil Under The Sun in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Evil Under The Sun aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Evil Under The Sun heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Evil Under The Sun in blue ray te bekijken is.

Guy Hamilton is de regisseur van Evil Under The Sun.