1. avontuur
  2. Fantastic Beasts 1 3

Film Fantastic Beasts 1 3

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Fantastic Beasts 1 3. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Fantastic Beasts 1 3 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Fantastic Beasts 1 3 op imdb.nl. Misschien is Fantastic Beasts 1 3 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Fantastic Beasts 1 3 streamen online als je een Fantastic Beasts 1 3 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Fantastic Beasts 1 3 op 123movies staat.

Specificaties over de film Fantastic Beasts 1 3

Schermtype

Eddie Redmayne

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

9

Speelduur

394 minuten

Regisseur

David Yates

Gesproken taal

Duits | Engels | Frans | Italiaans

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Fantastic Beasts 1 3

Een spannende en mysterieuze film komt tot leven met Fantastic Beasts 1 3. Reis terug in de tijd naar het New York van 1926, waar een onbekende kracht de straten in chaos achterlaat. Deze kracht bedreigt de geheime wereld van tovenaars en dreigt alles te onthullen. In deze betoverende film volgen we Newt Scamander, een bijzondere onderzoeker van magische wezens. Hij is bijna klaar met zijn expeditie, maar dan gebeurt er iets onverwachts. De argeloze Jacob Kowalski laat per ongeluk enkele van Newts beesten ontsnappen. Nu is het aan een onwaarschijnlijke groep helden om deze wezens op te sporen en ze te stoppen voordat ze nog meer schade aanrichten. Terwijl ze hun missie nastreven, raken ze verstrikt in een gevaarlijke strijd met duistere krachten. De spanning stijgt en de magie komt tot leven in deze meeslepende film. Fantastic Beasts 1 3 neemt je mee op een avontuurlijke reis vol actie, mysterie en betovering. Bereid je voor op een geweldige ervaring die je op het puntje van je stoel zal houden.

Veelgestelde vragen over de film Fantastic Beasts 1 3

Eddie Redmayne is de hoofdrolspeler in Fantastic Beasts 1 3. De volledige cast van Fantastic Beasts 1 3 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Fantastic Beasts 1 3 is Avontuur.

De speelduur van de film Fantastic Beasts 1 3 is 394 minuten.

Om te bekijken waar Fantastic Beasts 1 3 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Fantastic Beasts 1 3 wordt afgespeeld in Duits | Engels | Frans | Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

Fantastic Beasts 1 3 is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Fantastic Beasts 1 3 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Fantastic Beasts 1 3 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Fantastic Beasts 1 3 heeft het volgende advies qua leeftijd: 9 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Fantastic Beasts 1 3 in blue ray te bekijken is.

David Yates is de regisseur van Fantastic Beasts 1 3.