1. avontuur
  2. Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore

Film Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore op imdb.nl. Misschien is Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore streamen online als je een Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore op 123movies staat.

Specificaties over de film Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore

Schermtype

Jude Law

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

9

Speelduur

137 minuten

Regisseur

David Yates

Gesproken taal

Duits | Engels | Frans | Italiaans

Ondertiteling

Duits voor doven en slechthorenden | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Italiaans voor doven en slechthorenden | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore

Professor Albus Perkamentus (Jude Law) is zich bewust van de duistere plannen van tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) om de tovenaarswereld over te nemen. Om hem tegen te houden, roept hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne). Samen met een team van tovenaars, heksen en een moedige Dreuzel-bakker gaat hij een gevaarlijke missie aan. Tijdens deze missie komen ze oog in oog te staan met zowel oude als nieuwe fabeldieren en moeten ze het opnemen tegen Grindelwalds groeiende leger van volgers. De spanning stijgt en de inzet is hoog, waardoor Perkamentus zich afvraagt hoelang hij afzijdig kan blijven. Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore neemt je mee op een adembenemend avontuur vol magie, vriendschap en moed. Beleef hoe Newt Scamander en zijn team alles op alles zetten om de duistere plannen van Grindelwald te dwarsbomen. Ontdek de betoverende wereld van fabeldieren en ervaar de kracht van samenwerking in de strijd voor rechtvaardigheid. Bereid je voor op een film vol verrassingen, spanning en onvergetelijke momenten. Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore is een must-see voor alle fans van avontuur en magie.

Veelgestelde vragen over de film Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore

Jude Law is de hoofdrolspeler in Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore. De volledige cast van Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore is Avontuur.

De speelduur van de film Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore is 137 minuten.

Om te bekijken waar Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore wordt afgespeeld in Duits | Engels | Frans | Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits voor doven en slechthorenden | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Italiaans voor doven en slechthorenden | Nederlands. 

Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore heeft het volgende advies qua leeftijd: 9 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore in blue ray te bekijken is.

David Yates is de regisseur van Fantastic Beasts The Secrets Of Dumbledore.