1. misdaad
  2. Fast Furious Hobbs Shaw

Film Fast Furious Hobbs Shaw

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Fast Furious Hobbs Shaw. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Fast Furious Hobbs Shaw weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Fast Furious Hobbs Shaw op imdb.nl. Misschien is Fast Furious Hobbs Shaw op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Fast Furious Hobbs Shaw streamen online als je een Fast Furious Hobbs Shaw torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Fast Furious Hobbs Shaw op 123movies staat.

Specificaties over de film Fast Furious Hobbs Shaw

Schermtype

Dwayne Johnson

Genre

Misdaad

Kijkwijzer

12

Speelduur

137 minuten

Regisseur

David Leitch

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2019

Omschrijving van de film Fast Furious Hobbs Shaw

Dwayne Johnson en Jason Statham zetten opnieuw een onvergetelijke prestatie neer in de film Fast Furious Hobbs Shaw. Deze keiharde actiefilm is een ware sensatie en een must-see voor liefhebbers van de Fast & Furious franchise. In deze film worden de bikkelharde agent Luke Hobbs, gespeeld door Dwayne Johnson, en de wetteloze outcast Deckard Shaw, gespeeld door Jason Statham, gedwongen om samen te werken. Al jarenlang hebben ze elkaar beledigingen naar het hoofd geslingerd, maar nu worden ze geconfronteerd met een gemeenschappelijke vijand. De cyber-genetisch ontwikkelde anarchist Brixton, gespeeld door Idris Elba, heeft namelijk een bio-virus in handen gekregen dat de mensheid voorgoed kan veranderen. Om de wereld te redden moeten Hobbs en Shaw hun verschillen opzij zetten en samenwerken om Brixton te stoppen. Deze film zit boordevol actie, spanning en adembenemende stunts. Bereid je voor op een adrenalinegevulde rit vol explosies, snelheid en onvergetelijke momenten. Fast Furious Hobbs Shaw is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van actie en avontuur op het grote scherm. Mis deze spectaculaire film niet!

Veelgestelde vragen over de film Fast Furious Hobbs Shaw

Dwayne Johnson is de hoofdrolspeler in Fast Furious Hobbs Shaw. De volledige cast van Fast Furious Hobbs Shaw kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Fast Furious Hobbs Shaw is Misdaad.

De speelduur van de film Fast Furious Hobbs Shaw is 137 minuten.

Om te bekijken waar Fast Furious Hobbs Shaw te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Fast Furious Hobbs Shaw wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Fast Furious Hobbs Shaw is geproduceerd in 2019. Als de film recent is uitgebracht kun je Fast Furious Hobbs Shaw in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Fast Furious Hobbs Shaw aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Fast Furious Hobbs Shaw heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Fast Furious Hobbs Shaw in blue ray te bekijken is.

David Leitch is de regisseur van Fast Furious Hobbs Shaw.