1. Komedie
  2. FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant

Film FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant

5/5

Ontdek bij ons alles over de film FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant op imdb.nl. Misschien is FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant streamen online als je een FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant op 123movies staat.

Specificaties over de film FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant

Schermtype

Loes van den Heuvel

Genre

Komedie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

120 minuten

Regisseur

Eric Wirix

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2013

Omschrijving van de film FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant

Boma heeft een geweldig plan bedacht om zijn sponsoraanbod voor FC De Kampioenen te beëindigen. Hij heeft besloten om een prachtig wijnkasteel te kopen in het betoverende landschap van de Provence. Maar Boma is een beetje bang om het slechte nieuws aan het team te vertellen. Daarom heeft hij een briljant idee: hij nodigt de hele ploeg uit om een vriendenmatch te spelen in het zonnige Zuid-Frankrijk. Hij hoopt dat hij in deze idyllische omgeving het slechte nieuws beter kan overbrengen. De reis naar de Provence wordt echter meer dan alleen een voetbalwedstrijd. Het wordt een avontuur vol spanning en sensatie, met spectaculaire gebeurtenissen en onwaarschijnlijke misverstanden. Het team zal zichzelf keer op keer in hilarische situaties vinden, terwijl ze proberen te genieten van de prachtige omgeving. Maar zullen ze uiteindelijk ontdekken wat Boma hen te vertellen heeft? Of zal het geheim bewaard blijven in de schaduw van de prachtige wijngaarden van de Provence? Met "FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant" krijg je niet alleen een geweldige voetbalfilm, maar ook een avontuurlijke komedie die je meeneemt naar het betoverende Frankrijk. Voeg daar nog wat nieuwe details aan toe, zoals de adembenemende landschappen van de Provence, de charmante Franse dorpjes en de heerlijke wijnen die je tijdens de reis kunt ontdekken. Deze film is een absolute must-.

Veelgestelde vragen over de film FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant

Loes van den Heuvel is de hoofdrolspeler in FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant. De volledige cast van FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant is Komedie.

De speelduur van de film FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant is 120 minuten.

Om te bekijken waar FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant is geproduceerd in 2013. Als de film recent is uitgebracht kun je FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant in blue ray te bekijken is.

Eric Wirix is de regisseur van FC De Kampioenen Kampioen Zijn Blijft Plezant.