1. drama
  2. Fear Loathing In Las Vegas

Film Fear Loathing In Las Vegas

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Fear Loathing In Las Vegas. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Fear Loathing In Las Vegas weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Fear Loathing In Las Vegas op imdb.nl. Misschien is Fear Loathing In Las Vegas op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Fear Loathing In Las Vegas streamen online als je een Fear Loathing In Las Vegas torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Fear Loathing In Las Vegas op 123movies staat.

Specificaties over de film Fear Loathing In Las Vegas

Schermtype

Benicio Del Toro

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

120:00:00 minuten

Regisseur

Terry Gilliam

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1998

Omschrijving van de film Fear Loathing In Las Vegas

Sportjournalist Raoul Duke en zijn 150 kg-zware advocaat Dr. Gonzo stappen in hun stoere knalrode cabriolet genaamd 'The Red Shark' en zetten koers naar Las Vegas. Hun doel? Het verslaan van een epische motorcross-wedstrijd. Maar dit avontuur gaat verder dan alleen het verslaan van een sportevenement. Ze gaan op een buitengewone reis, met een koffer vol drugs en sterke drank, recht naar het kloppende hart van The American Dream. Voor Duke is deze trip een opdracht, een kans om zijn talent als journalist te bewijzen. Maar voor Dr. Gonzo is het meer dan dat. Het is een heilige missie om zijn cliënt te beschermen tegen zelfdestructie, om te voorkomen dat hij wordt meegesleurd in de duisternis van de nacht. Deze zinderende roadtrip is gebaseerd op het beroemde boek van Hunter S. Thompson, dat in 1971 in Amerika een ware sensatie veroorzaakte. Stap in en laat je meeslepen door deze waanzinnige en grensverleggende ervaring. Duik in de wereld van excessen, drugs en de eeuwige zoektocht naar vrijheid. Fear Loathing In Las Vegas neemt je mee op een reis die je zintuigen zal prikkelen en je geest zal verwarren. Ben jij klaar om je over te geven aan deze adembenemende trip, die je nog lang zal bijblijven?

Veelgestelde vragen over de film Fear Loathing In Las Vegas

Benicio Del Toro is de hoofdrolspeler in Fear Loathing In Las Vegas. De volledige cast van Fear Loathing In Las Vegas kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Fear Loathing In Las Vegas is Drama.

De speelduur van de film Fear Loathing In Las Vegas is 120:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Fear Loathing In Las Vegas te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Fear Loathing In Las Vegas wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Fear Loathing In Las Vegas is geproduceerd in 1998. Als de film recent is uitgebracht kun je Fear Loathing In Las Vegas in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Fear Loathing In Las Vegas aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Fear Loathing In Las Vegas heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Fear Loathing In Las Vegas in blue ray te bekijken is.

Terry Gilliam is de regisseur van Fear Loathing In Las Vegas.