1. romantiek
  2. Five Feet Apart

Film Five Feet Apart

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Five Feet Apart. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Five Feet Apart weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Five Feet Apart op imdb.nl. Misschien is Five Feet Apart op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Five Feet Apart streamen online als je een Five Feet Apart torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Five Feet Apart op 123movies staat.

Specificaties over de film Five Feet Apart

Schermtype

Cole Sprouse

Genre

Romantiek

Kijkwijzer

9

Speelduur

110 minuten

Regisseur

Justin Baldoni

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2019

Omschrijving van de film Five Feet Apart

Stella, een levendige en vrolijke 17-jarige, brengt het grootste deel van haar tijd door in het ziekenhuis vanwege haar fibrose. Ondanks haar ziekte laat ze zich niet uit het veld slaan en blijft ze positief. Op een dag ontmoet ze Will, een charmante en rebelse medepatiënt. Er ontstaat direct een sterke band tussen hen, maar de strikte regels van het ziekenhuis verbieden hen om fysiek contact te hebben. Terwijl Stella en Will hun gevoelens voor elkaar laten groeien, worden ze geconfronteerd met een moeilijke vraag: hoe voelt liefde wanneer zelfs de kleinste aanraking verboden is? Ze moeten creatieve manieren vinden om hun liefde te uiten en elkaar te steunen zonder de regels te overtreden. Ondanks de afstand tussen hen, blijven ze elkaar inspireren en motiveren om door te blijven vechten. "Five Feet Apart" is een hartverwarmende film die je meeneemt in het leven van twee jonge mensen die moeten leren om liefde te ervaren op een unieke en uitdagende manier. Het verhaal laat zien dat liefde geen fysieke nabijheid nodig heeft om te bloeien en dat zelfs in de meest moeilijke omstandigheden, de kracht van de menselijke geest en het verlangen naar connectie onoverwinnelijk zijn. Bereid je voor op een emotionele reis vol hoop, liefde en doorzettingsvermogen.

Veelgestelde vragen over de film Five Feet Apart

Cole Sprouse is de hoofdrolspeler in Five Feet Apart. De volledige cast van Five Feet Apart kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Five Feet Apart is Romantiek.

De speelduur van de film Five Feet Apart is 110 minuten.

Om te bekijken waar Five Feet Apart te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Five Feet Apart wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Five Feet Apart is geproduceerd in 2019. Als de film recent is uitgebracht kun je Five Feet Apart in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Five Feet Apart aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Five Feet Apart heeft het volgende advies qua leeftijd: 9 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Five Feet Apart in blue ray te bekijken is.

Justin Baldoni is de regisseur van Five Feet Apart.