1. avontuur
  2. Flight of the Navigator

Film Flight of the Navigator

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Flight of the Navigator. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Flight of the Navigator weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Flight of the Navigator op imdb.nl. Misschien is Flight of the Navigator op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Flight of the Navigator streamen online als je een Flight of the Navigator torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Flight of the Navigator op 123movies staat.

Specificaties over de film Flight of the Navigator

Schermtype

Cliff De Young

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

6

Speelduur

86:00:00 minuten

Regisseur

Randal Kleisar

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1986

Omschrijving van de film Flight of the Navigator

Een ongelooflijk avontuur begint wanneer de mysterieuze "Flight of the Navigator" zijn intrede doet! Dit unieke product neemt je mee op een spannende reis door de tijd, waarin een 12-jarige jongen genaamd David plotseling verdwijnt in 1978 en vervolgens weer tevoorschijn komt in 1986. Het meest verbazingwekkende is dat David gedurende die 8 jaar geen dag ouder is geworden! Maar er is meer! Op hetzelfde moment dat David terugkeert, wordt er een UFO ontdekt die verstrikt is geraakt in elektriciteitskabels. Dit is geen toeval! Met de "Flight of the Navigator" kun je nu zelf de mysteries van deze buitenaardse reis ontrafelen. Stel je voor dat je in de cockpit zit van deze futuristische UFO, die je door de tijd en ruimte kan vliegen. Verken nieuwe werelden, ontmoet buitenaardse wezens en ontdek de geheimen van het universum! Met zijn verbluffende technologie en intrigerende verhaallijn zal de "Flight of the Navigator" je gegarandeerd betoveren en meeslepen in een onvergetelijk avontuur. Dus bereid je voor om de grenzen van de realiteit te overschrijden en je fantasie de vrije loop te laten met dit revolutionaire product. Stap aan boord en ontdek de magie van tijdreizen en buitenaardse ontmoetingen met de "Flight of the Navigator"!

Veelgestelde vragen over de film Flight of the Navigator

Cliff De Young is de hoofdrolspeler in Flight of the Navigator. De volledige cast van Flight of the Navigator kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Flight of the Navigator is Avontuur.

De speelduur van de film Flight of the Navigator is 86:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Flight of the Navigator te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Flight of the Navigator wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Flight of the Navigator is geproduceerd in 1986. Als de film recent is uitgebracht kun je Flight of the Navigator in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Flight of the Navigator aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Flight of the Navigator heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Flight of the Navigator in blue ray te bekijken is.

Randal Kleisar is de regisseur van Flight of the Navigator.