1. thrillers
  2. Frozen Ground, The

Film Frozen Ground, The

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Frozen Ground, The. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Frozen Ground, The weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Frozen Ground, The op imdb.nl. Misschien is Frozen Ground, The op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Frozen Ground, The streamen online als je een Frozen Ground, The torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Frozen Ground, The op 123movies staat.

Specificaties over de film Frozen Ground, The

Schermtype

Nicolas Cage

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

12

Speelduur

101:00:00 minuten

Regisseur

Scott Walker

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2013

Omschrijving van de film Frozen Ground, The

In het ijzige Anchorage, Alaska, worden er angstaanjagende ontdekkingen gedaan. Steeds meer lichamen van vermoorde jonge vrouwen worden opgegraven, wat de angst in de stad alleen maar doet toenemen. Maar er is hoop. Rechercheur Jack Halcombe (Cage) besluit om een diepgaand onderzoek te starten en stuit al snel op sporen die wijzen naar een mogelijke seriemoordenaar genaamd Robert Hansen (Cusack). Net op het moment dat de moordenaar denkt dat hij ermee wegkomt, ontsnapt er een 17-jarig slachtoffer (Hudgens) uit zijn klauwen. Dit geeft Halcombe de broodnodige doorbraak in de zaak. Wat volgt is een zenuwslopend onderzoek vol gruwelijke ontdekkingen. De spanning bouwt zich op als Halcombe probeert om de psychopathische moordenaar te ontmaskeren en te stoppen voordat er nog meer onschuldige levens verloren gaan. Met "Frozen Ground, The" krijg je een huiveringwekkende en meeslepende filmervaring voorgeschoteld. Het verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten en zal je op het puntje van je stoel houden. De indrukwekkende cast, bestaande uit onder andere Nicolas Cage, John Cusack en Vanessa Hudgens, zorgt voor levendige en overtuigende vertolkingen. Laat je meeslepen in de duistere wereld van een seriemoordenaar en voel de angst en spanning door je aderen stromen. "Frozen Ground, The" is een absolute aanrader voor liefhe.

Veelgestelde vragen over de film Frozen Ground, The

Nicolas Cage is de hoofdrolspeler in Frozen Ground, The. De volledige cast van Frozen Ground, The kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Frozen Ground, The is Thrillers.

De speelduur van de film Frozen Ground, The is 101:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Frozen Ground, The te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Frozen Ground, The wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Frozen Ground, The is geproduceerd in 2013. Als de film recent is uitgebracht kun je Frozen Ground, The in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Frozen Ground, The aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Frozen Ground, The heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Frozen Ground, The in blue ray te bekijken is.

Scott Walker is de regisseur van Frozen Ground, The.