1. kinderen familie
  2. Frozen

Film Frozen

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Frozen. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Frozen weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Frozen op imdb.nl. Misschien is Frozen op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Frozen streamen online als je een Frozen torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Frozen op 123movies staat.

Specificaties over de film Frozen

Schermtype

Niet gekend

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

6

Speelduur

98 minuten

Regisseur

Chris Buck

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2013

Omschrijving van de film Frozen

Walt Disney Animation Studios brengt een vernieuwende twist aan een van de meest grappige en hartverwarmende verhalen aller tijden. In Frozen volgen we de dappere optimist Anna op een epische reis, samen met de stoere bergbeklimmer Kristoff en zijn trouwe rendier Sven. Anna is vastberaden om haar zus Elsa te vinden, die met haar ijzige krachten het hele koninkrijk Arendelle in een eeuwige winter heeft gehuld. Tijdens hun avontuur krijgen Anna en Kristoff gezelschap van de komische sneeuwpop Olaf en trotseren ze extreme winterse omstandigheden. Ze ontmoeten mystieke trollen en worden verrast door magische gebeurtenissen terwijl ze in een race tegen de klok het koninkrijk proberen te redden. Met de DVD van Frozen haal je een waar feest in huis, vol met geweldige bonuselementen zoals prachtige animaties, memorabele personages en onvergetelijke muziek. Dit betoverende avontuur is gegarandeerd plezier voor het hele gezin! Ontdek de betoverende wereld van Frozen en dompel jezelf onder in de magie van dit meeslepende verhaal. Geniet samen met Anna, Elsa, Olaf en al hun vrienden van de avonturen die jullie keer op keer zullen raken. Met Frozen op DVD creëer je een onvergetelijke filmavond vol plezier en emotie.

Veelgestelde vragen over de film Frozen

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Frozen. De volledige cast van Frozen kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Frozen is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Frozen is 98 minuten.

Om te bekijken waar Frozen te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Frozen wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands. 

Frozen is geproduceerd in 2013. Als de film recent is uitgebracht kun je Frozen in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Frozen aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Frozen heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Frozen in blue ray te bekijken is.

Chris Buck is de regisseur van Frozen.