1. drama
  2. Garder Ton Nom

Film Garder Ton Nom

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Garder Ton Nom. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Garder Ton Nom weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Garder Ton Nom op imdb.nl. Misschien is Garder Ton Nom op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Garder Ton Nom streamen online als je een Garder Ton Nom torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Garder Ton Nom op 123movies staat.

Specificaties over de film Garder Ton Nom

Schermtype

Catherine Davenier

Genre

Drama

Kijkwijzer

16

Speelduur

97 minuten

Regisseur

Vincent Duquesne

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Garder Ton Nom

Garder Ton Nom is een uniek en meeslepend product dat je meeneemt op een emotionele reis. Dit product vertelt het verhaal van Fabrice, een man die opgroeide met de bewondering voor zijn vader en de druk om in diens voetsporen te treden. Hij moet de baas van de regio worden en zijn land koste wat het kost verdedigen. Echter, zijn vrouw Laetitia dwingt hem om te vertrekken en zich los te maken van de invloed van zijn vader. Deze gedwongen scheiding zorgt voor een innerlijke strijd bij Fabrice. Hij is verscheurd tussen zijn verlangen naar bevrijding en de angst om de liefde van zijn vader te verliezen. Dit conflict leidt hem vervolgens naar een gewelddadige spiraal waarin hij dreigt te verdrinken. Garder Ton Nom neemt je mee naar de duistere en intense wereld van Fabrice, waarin zijn strijd om zichzelf te vinden en zijn eigen pad te kiezen centraal staat. Met Garder Ton Nom ervaar je niet alleen een meeslepend verhaal, maar ook een diepgaande emotionele reis. Het product neemt je mee in de gedachten en gevoelens van Fabrice, waardoor je je volledig kunt inleven en meeleven met zijn innerlijke worstelingen. Daarnaast is Garder Ton Nom verrijkt met nieuwe details die het verhaal nog levendiger maken. Bereid je voor op een unieke en meeslepende ervaring met Garder Ton Nom, waarin je de grenzen van liefde, verlies en identiteit verkent.

Veelgestelde vragen over de film Garder Ton Nom

Catherine Davenier is de hoofdrolspeler in Garder Ton Nom. De volledige cast van Garder Ton Nom kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Garder Ton Nom is Drama.

De speelduur van de film Garder Ton Nom is 97 minuten.

Om te bekijken waar Garder Ton Nom te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Garder Ton Nom wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Garder Ton Nom is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Garder Ton Nom in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Garder Ton Nom aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Garder Ton Nom heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Garder Ton Nom in blue ray te bekijken is.

Vincent Duquesne is de regisseur van Garder Ton Nom.