1. drama
  2. Good Luck To You, Leo Grande

Film Good Luck To You, Leo Grande

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Good Luck To You, Leo Grande. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Good Luck To You, Leo Grande weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Good Luck To You, Leo Grande op imdb.nl. Misschien is Good Luck To You, Leo Grande op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Good Luck To You, Leo Grande streamen online als je een Good Luck To You, Leo Grande torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Good Luck To You, Leo Grande op 123movies staat.

Specificaties over de film Good Luck To You, Leo Grande

Schermtype

Emma Thompson

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

97 minuten

Regisseur

Sophie Hyde

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Good Luck To You, Leo Grande

Nancy, wiens man een paar jaar geleden is overleden, zoekt naar een manier om haar diepste verlangens te vervullen: intimiteit en goede seks, maar dan wel op een discrete manier, aangezien Nancy dit niet met haar kinderen kan delen. Leo Grande is er om aan al haar onvervulde wensen te voldoen. Hun ontmoeting gaat echter veel verder dan alleen maar seks op een hotelkamer. Intimiteit, humor en respect vormen de essentie van het ontdekken van liefde. Liefde voor haar eigen lichaam en voor het leven. Leo Grande is een uniek product dat is ontworpen om Nancy te helpen haar verlangens te vervullen op een veilige en betrouwbare manier. Dit product biedt haar de mogelijkheid om haar intieme behoeften te verkennen zonder dat ze zich zorgen hoeft te maken over de oordelen van anderen. Het stelt haar in staat om haar eigen lichaam en seksualiteit te omarmen en geeft haar de vrijheid om volledig van het leven te genieten. Met Leo Grande kan Nancy genieten van een diepere verbinding met zichzelf en met haar eigen verlangens. Het biedt haar de kans om haar grenzen te verleggen en nieuwe aspecten van haar seksualiteit te ontdekken. Bovendien zorgt Leo Grande ervoor dat Nancy zich speciaal en begeerd voelt, waardoor haar zelfvertrouwen en eigenwaarde toenemen. Dus als je op zoek bent naar een manier om je diepste wensen te vervullen en een nieuwe dimensie aan je leven toe te voegen, dan is Leo Grande de perfecte keuze. Laat het je helpen om de liefde te ont.

Veelgestelde vragen over de film Good Luck To You, Leo Grande

Emma Thompson is de hoofdrolspeler in Good Luck To You, Leo Grande. De volledige cast van Good Luck To You, Leo Grande kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Good Luck To You, Leo Grande is Drama.

De speelduur van de film Good Luck To You, Leo Grande is 97 minuten.

Om te bekijken waar Good Luck To You, Leo Grande te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Good Luck To You, Leo Grande wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Good Luck To You, Leo Grande is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Good Luck To You, Leo Grande in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Good Luck To You, Leo Grande aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Good Luck To You, Leo Grande heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Good Luck To You, Leo Grande in blue ray te bekijken is.

Sophie Hyde is de regisseur van Good Luck To You, Leo Grande.