1. Komedie
  2. Great Outdoors

Film Great Outdoors

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Great Outdoors. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Great Outdoors weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Great Outdoors op imdb.nl. Misschien is Great Outdoors op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Great Outdoors streamen online als je een Great Outdoors torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Great Outdoors op 123movies staat.

Specificaties over de film Great Outdoors

Schermtype

Annette Bening

Genre

Komedie

Kijkwijzer

6

Speelduur

87 minuten

Regisseur

Howard Deutch

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1988

Omschrijving van de film Great Outdoors

De Great Outdoors is een tijdloze komedie die je hart zal verwarmen en je lachspieren zal laten werken. Met de briljante komische talenten van John Candy, de altijd grappige Dan Aykroyd en de onvergetelijke Annette Bening, is deze film een ware traktatie voor komedieliefhebbers. Maar er is meer! Deze film is geschreven door de legendarische John Hughes, die bekend staat om zijn meesterlijke verhalen en humoristische dialogen. Met zijn unieke stijl en scherp oog voor detail, weet Hughes keer op keer het publiek te verrassen en te vermaken. Of je nu een fan bent van John Candy, Dan Aykroyd, Annette Bening of gewoon van komedie in het algemeen, de Great Outdoors is een absolute must-have voor je collectie. Het is een film die je telkens opnieuw kunt bekijken en waar je elke keer weer van zult genieten. Dus waar wacht je nog op? Haal de Great Outdoors vandaag nog in huis en geniet van een avond vol lachen, plezier en onvergetelijke momenten!

Veelgestelde vragen over de film Great Outdoors

Annette Bening is de hoofdrolspeler in Great Outdoors. De volledige cast van Great Outdoors kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Great Outdoors is Komedie.

De speelduur van de film Great Outdoors is 87 minuten.

Om te bekijken waar Great Outdoors te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Great Outdoors wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Great Outdoors is geproduceerd in 1988. Als de film recent is uitgebracht kun je Great Outdoors in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Great Outdoors aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Great Outdoors heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Great Outdoors in blue ray te bekijken is.

Howard Deutch is de regisseur van Great Outdoors.