1. oorlog
  2. Grenzeloos Verraad

Film Grenzeloos Verraad

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Grenzeloos Verraad. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Grenzeloos Verraad weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Grenzeloos Verraad op imdb.nl. Misschien is Grenzeloos Verraad op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Grenzeloos Verraad streamen online als je een Grenzeloos Verraad torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Grenzeloos Verraad op 123movies staat.

Specificaties over de film Grenzeloos Verraad

Schermtype

Allard Geerlings

Genre

Oorlog

Kijkwijzer

16

Speelduur

84 minuten

Regisseur

Thomas Nauw

Gesproken taal

Duits | Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Grenzeloos Verraad

Grenzeloos Verraad is een meeslepend verhaal dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het vertelt het verhaal van Ludwig Mengelberg, een Duits-Nederlandse officier die steeds meer moeite heeft met de verschrikkingen van de oorlog. Na een persoonlijk drama wordt hij overgeplaatst naar Nederland, waar hij een drastisch besluit neemt dat zijn leven voorgoed zal veranderen. In Drenthe besluit Mengelberg onderduikers te helpen en hen te verbergen voor de vijand. Dit is natuurlijk een daad van hoogverraad tegenover zijn eigen manschappen. Terwijl de SS steeds wantrouwiger wordt en het verzet sterker wordt, staat Mengelberg voor een onmogelijke keuze. Hij moet niet alleen zijn eigen leven op het spel zetten, maar ook dat van de mensen die hij probeert te redden. Grenzeloos Verraad is een indrukwekkend boek dat de lezers meeneemt naar een turbulente periode in de geschiedenis. Het brengt de innerlijke strijd van Mengelberg op een meeslepende manier tot leven en laat de lezers nadenken over de moeilijke keuzes die mensen in oorlogstijd moeten maken. Met zijn spannende plot en emotionele diepgang zal Grenzeloos Verraad de lezers gegarandeerd op het puntje van hun stoel houden.

Veelgestelde vragen over de film Grenzeloos Verraad

Allard Geerlings is de hoofdrolspeler in Grenzeloos Verraad. De volledige cast van Grenzeloos Verraad kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Grenzeloos Verraad is Oorlog.

De speelduur van de film Grenzeloos Verraad is 84 minuten.

Om te bekijken waar Grenzeloos Verraad te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Grenzeloos Verraad wordt afgespeeld in Duits | Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Grenzeloos Verraad is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Grenzeloos Verraad in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Grenzeloos Verraad aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Grenzeloos Verraad heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Grenzeloos Verraad in blue ray te bekijken is.

Thomas Nauw is de regisseur van Grenzeloos Verraad.