1. oorlog
  2. Guns Of Navarone

Film Guns Of Navarone

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Guns Of Navarone. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Guns Of Navarone weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Guns Of Navarone op imdb.nl. Misschien is Guns Of Navarone op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Guns Of Navarone streamen online als je een Guns Of Navarone torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Guns Of Navarone op 123movies staat.

Specificaties over de film Guns Of Navarone

Schermtype

David Niven

Genre

Oorlog

Kijkwijzer

16

Speelduur

150:00:00 minuten

Regisseur

J Lee Thompson

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1961

Omschrijving van de film Guns Of Navarone

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de film Guns Of Navarone

David Niven is de hoofdrolspeler in Guns Of Navarone. De volledige cast van Guns Of Navarone kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Guns Of Navarone is Oorlog.

De speelduur van de film Guns Of Navarone is 150:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Guns Of Navarone te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Guns Of Navarone wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Guns Of Navarone is geproduceerd in 1961. Als de film recent is uitgebracht kun je Guns Of Navarone in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Guns Of Navarone aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Guns Of Navarone heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Guns Of Navarone in blue ray te bekijken is.

J Lee Thompson is de regisseur van Guns Of Navarone.