1. boekverfilming
  2. Harry Potter and the Half-Blood Prince

Film Harry Potter and the Half-Blood Prince

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Harry Potter and the Half-Blood Prince. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Harry Potter and the Half-Blood Prince weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Harry Potter and the Half-Blood Prince op imdb.nl. Misschien is Harry Potter and the Half-Blood Prince op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Harry Potter and the Half-Blood Prince streamen online als je een Harry Potter and the Half-Blood Prince torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Harry Potter and the Half-Blood Prince op 123movies staat.

Specificaties over de film Harry Potter and the Half-Blood Prince

Schermtype

Daniel Radcliffe

Genre

Boekverfilming

Kijkwijzer

12

Speelduur

153 minuten

Regisseur

David Yates

Gesproken taal

Engels | Nederlands

Ondertiteling

Noors | Nederlands | Zweeds | Frans | Spaans | Duits | Deens | Italiaans

Geproduceerd in welk jaar

2009

Omschrijving van de film Harry Potter and the Half-Blood Prince

In 'Harry Potter en de Halfbloed Prins' bevindt de wereld van zowel de Dreuzels als de tovenaars zich in de greep van Voldemort. Zweinstein, eens een veilige thuishaven, is niet langer een toevluchtsoord. Harry voelt dat er zelfs gevaar schuilt binnen de muren van Zweinstein, maar Perkamentus is vastbesloten om Harry voor te bereiden op de ultieme strijd die snel nadert. Samen proberen ze een manier te vinden om de verdediging van Voldemort te doorbreken. Perkamentus roept zelfs de hulp in van zijn vriend en collega, de onwetende bon vivant Professor Hildebrand Slakhoorn, die belangrijke connecties heeft en mogelijk cruciale informatie bezit. Terwijl de duistere machten toenemen, ontdekt Harry dat hij geconfronteerd wordt met meer dan alleen de dreiging van Voldemort. Hij wordt geconfronteerd met de complexiteit van vriendschap en loyaliteit, terwijl hij worstelt met zijn eigen gevoelens voor Ginny Wemel. Ondertussen ontdekt Draco Malfidus een duister geheim dat de wereld van Harry en zijn vrienden voor altijd zou kunnen veranderen. In 'Harry Potter en de Halfbloed Prins' wordt de spanning opgevoerd en worden de personages geconfronteerd met steeds grotere uitdagingen. Zullen Harry en zijn vrienden slagen in hun missie om de verdediging van Voldemort te doorbreken? En zullen ze in staat zijn om de duistere krachten tegen te houden die Zweinstein bedreigen? Dit zevende boek in de Harry Potter-serie neemt de lezers.

Veelgestelde vragen over de film Harry Potter and the Half-Blood Prince

Daniel Radcliffe is de hoofdrolspeler in Harry Potter and the Half-Blood Prince. De volledige cast van Harry Potter and the Half-Blood Prince kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Harry Potter and the Half-Blood Prince is Boekverfilming.

De speelduur van de film Harry Potter and the Half-Blood Prince is 153 minuten.

Om te bekijken waar Harry Potter and the Half-Blood Prince te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Harry Potter and the Half-Blood Prince wordt afgespeeld in Engels | Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Noors | Nederlands | Zweeds | Frans | Spaans | Duits | Deens | Italiaans. 

Harry Potter and the Half-Blood Prince is geproduceerd in 2009. Als de film recent is uitgebracht kun je Harry Potter and the Half-Blood Prince in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Harry Potter and the Half-Blood Prince aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Harry Potter and the Half-Blood Prince heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Harry Potter and the Half-Blood Prince in blue ray te bekijken is.

David Yates is de regisseur van Harry Potter and the Half-Blood Prince.