1. kinderen familie
  2. Hart Beat

Film Hart Beat

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Hart Beat. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Hart Beat weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Hart Beat op imdb.nl. Misschien is Hart Beat op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Hart Beat streamen online als je een Hart Beat torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Hart Beat op 123movies staat.

Specificaties over de film Hart Beat

Schermtype

Jelka van Houten

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

6

Speelduur

90:00:00 minuten

Regisseur

Hans Somers

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Engels

Geproduceerd in welk jaar

2016

Omschrijving van de film Hart Beat

In Hart Beat volgen we het verhaal van tiener Zoë, een getalenteerde muzikant die haar gitaar aan de wilgen heeft gehangen sinds haar vader vertrok. Maar haar passie voor muziek wordt weer aangewakkerd wanneer ze in contact komt met de Nederlandse Justin Bieber, de populaire zanger Mik. Hoewel Zoë aanvankelijk helemaal geen fan is van Mik, blijkt er een onmiskenbare chemie tussen de twee te zijn. Hun vriendschap wordt echter niet door iedereen geaccepteerd. Zowel vrienden als familie staan sceptisch tegenover de band die Zoë en Mik hebben opgebouwd. Maar de vraag is: hebben ze genoeg aantrekkingskracht om deze obstakels te overwinnen en de vonk te laten uitgroeien tot ware liefde? En misschien nog belangrijker, zal Zoë ooit haar geliefde gitaar weer oppakken en haar muzikale talenten laten schitteren? Hart Beat is een meeslepende film die de kracht van muziek en liefde onderstreept. Het verhaal neemt je mee op een emotionele reis vol verrassingen en uitdagingen. Met de getalenteerde cast en pakkende muziek is deze film een absolute aanrader voor iedereen die van een verhaal vol passie en doorzettingsvermogen houdt. Laat je betoveren door Hart Beat en ontdek hoe muziek harten kan verbinden en dromen kan verwezenlijken.

Veelgestelde vragen over de film Hart Beat

Jelka van Houten is de hoofdrolspeler in Hart Beat. De volledige cast van Hart Beat kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Hart Beat is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Hart Beat is 90:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Hart Beat te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Hart Beat wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels. 

Hart Beat is geproduceerd in 2016. Als de film recent is uitgebracht kun je Hart Beat in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Hart Beat aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Hart Beat heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Hart Beat in blue ray te bekijken is.

Hans Somers is de regisseur van Hart Beat.