1. Komedie
  2. Haunted Mansion

Film Haunted Mansion

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Haunted Mansion. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Haunted Mansion weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Haunted Mansion op imdb.nl. Misschien is Haunted Mansion op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Haunted Mansion streamen online als je een Haunted Mansion torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Haunted Mansion op 123movies staat.

Specificaties over de film Haunted Mansion

Schermtype

Niet gekend

Genre

Komedie

Kijkwijzer

12

Speelduur

84:00:00 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands | Frans | Engels

Geproduceerd in welk jaar

2003

Omschrijving van de film Haunted Mansion

Maak je klaar voor een angstaanjagend avontuur met de Haunted Mansion! Dit betoverende meesterwerk van Walt Disney Pictures zit boordevol adembenemende special effects en een vleugje humor dat je de stuipen op het lijf jaagt. Stap binnen in de mysterieuze wereld van het hiernamaals, waar spoken en geesten tot leven komen. Deze betoverende attractie neemt je mee op een onvergetelijke reis door een angstaanjagend landhuis, waar elke hoek en elk donker hoekje gevuld is met verrassingen. Laat je verbazen door de meeslepende audiovisuele effecten en geniet van de lachwekkende momenten die dit avontuur te bieden heeft. De Haunted Mansion is een unieke ervaring die perfect is voor zowel jong als oud. Durf jij het aan om je te laten meevoeren naar de duistere kant van de menselijke verbeelding? Bereid je voor op een huiveringwekkende rit die je nog lang zal bijblijven!

Veelgestelde vragen over de film Haunted Mansion

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Haunted Mansion. De volledige cast van Haunted Mansion kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Haunted Mansion is Komedie.

De speelduur van de film Haunted Mansion is 84:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Haunted Mansion te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Haunted Mansion wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands | Frans | Engels. 

Haunted Mansion is geproduceerd in 2003. Als de film recent is uitgebracht kun je Haunted Mansion in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Haunted Mansion aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Haunted Mansion heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Haunted Mansion in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van Haunted Mansion.