1. avontuur
  2. Heksen En Bezemstelen

Film Heksen En Bezemstelen

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Heksen En Bezemstelen. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Heksen En Bezemstelen weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Heksen En Bezemstelen op imdb.nl. Misschien is Heksen En Bezemstelen op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Heksen En Bezemstelen streamen online als je een Heksen En Bezemstelen torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Heksen En Bezemstelen op 123movies staat.

Specificaties over de film Heksen En Bezemstelen

Schermtype

Angela Lansbury

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

AL

Speelduur

77 minuten

Regisseur

Robert Stevenson

Gesproken taal

Engels, Frans, Spaans

Ondertiteling

Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands | Spaans

Geproduceerd in welk jaar

1971

Omschrijving van de film Heksen En Bezemstelen

Maak je klaar om meegevoerd te worden naar een magische wereld vol avontuur en betovering met de nieuwe Special Edition van Heksen en Bezemstelen! Deze geliefde klassieker van Walt Disney is volledig gerestaureerd en geremasterd, waardoor de buitengewone animaties en betoverende muziek nog meer tot leven komen. Met de met een Academy Award bekroonde special effects uit 1971 is deze film een ware visuele traktatie voor jong en oud. Laat je betoveren door de charmante personages en reis mee met de jonge wees Charlie en zijn avontuurlijke tante Eglantine, terwijl ze op zoek gaan naar de legendarische stad Lunaria. Onderweg ontmoeten ze magische wezens, beleven ze spannende achtervolgingen en leren ze belangrijke levenslessen. Deze Special Edition bevat niet alleen de gerestaureerde versie van de film, maar ook schitterend nieuw bonusmateriaal. Ontdek exclusieve interviews met de makers, achter-de-schermen beelden en nog veel meer. Laat je betoveren door de magie van Heksen en Bezemstelen en beleef dit tijdloze avontuur opnieuw, maar dan in een geheel nieuw jasje!

Veelgestelde vragen over de film Heksen En Bezemstelen

Angela Lansbury is de hoofdrolspeler in Heksen En Bezemstelen. De volledige cast van Heksen En Bezemstelen kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Heksen En Bezemstelen is Avontuur.

De speelduur van de film Heksen En Bezemstelen is 77 minuten.

Om te bekijken waar Heksen En Bezemstelen te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Heksen En Bezemstelen wordt afgespeeld in Engels, Frans, Spaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands | Spaans. 

Heksen En Bezemstelen is geproduceerd in 1971. Als de film recent is uitgebracht kun je Heksen En Bezemstelen in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Heksen En Bezemstelen aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Heksen En Bezemstelen heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Heksen En Bezemstelen in blue ray te bekijken is.

Robert Stevenson is de regisseur van Heksen En Bezemstelen.