1. drama
  2. Het Smelt

Film Het Smelt

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Het Smelt. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Het Smelt weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Het Smelt op imdb.nl. Misschien is Het Smelt op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Het Smelt streamen online als je een Het Smelt torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Het Smelt op 123movies staat.

Specificaties over de film Het Smelt

Schermtype

Charlotte De Bruyne

Genre

Drama

Kijkwijzer

16

Speelduur

107 minuten

Regisseur

Veerle Baetens

Gesproken taal

Engels | Vlaams

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Het Smelt

"Het Smelt" is een meeslepende roman die zich afspeelt in het pittoreske dorpje Bovenmeer. Het verhaal volgt het leven van Eva, die samen met twee jongens opgroeit in dit idyllische dorpje. Maar naarmate de puberteit nadert, worden de jongens steeds wreder en bedenken ze sinistere plannen. Eva staat voor een moeilijke keuze: meedoen aan deze duistere praktijken of haar eigen weg vinden. Dertien jaar later keert Eva terug naar Bovenmeer, vastbesloten om af te rekenen met haar pijnlijke verleden. In de kofferbak van haar auto bevindt zich een mysterieus blok ijs, symbool voor de koude herinneringen die ze met zich meedraagt. Terwijl ze haar geboortedorp verkent, wordt ze geconfronteerd met de gevolgen van haar keuzes en de emotionele littekens die ze heeft opgelopen. "Het Smelt" is een meesterwerk dat je meesleept in een wereld vol verrassende wendingen en diepe emoties. Het boek beschrijft op indrukwekkende wijze de innerlijke strijd van Eva en haar zoektocht naar verlossing. Met prachtige, poëtische taal en levendige personages weet de auteur de lezer te betoveren en mee te slepen in dit aangrijpende verhaal. Laat je meeslepen door "Het Smelt" en ontdek de kracht van verandering en de onverwoestbare menselijke geest.

Veelgestelde vragen over de film Het Smelt

Charlotte De Bruyne is de hoofdrolspeler in Het Smelt. De volledige cast van Het Smelt kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Het Smelt is Drama.

De speelduur van de film Het Smelt is 107 minuten.

Om te bekijken waar Het Smelt te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Het Smelt wordt afgespeeld in Engels | Vlaams en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Het Smelt is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Het Smelt in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Het Smelt aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Het Smelt heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Het Smelt in blue ray te bekijken is.

Veerle Baetens is de regisseur van Het Smelt.