1. kinderen familie
  2. Hocus Pocus

Film Hocus Pocus

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Hocus Pocus. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Hocus Pocus weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Hocus Pocus op imdb.nl. Misschien is Hocus Pocus op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Hocus Pocus streamen online als je een Hocus Pocus torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Hocus Pocus op 123movies staat.

Specificaties over de film Hocus Pocus

Schermtype

Niet gekend

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

96:00:00 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands | Frans | Engels | Italiaans

Geproduceerd in welk jaar

1993

Omschrijving van de film Hocus Pocus

"Hocus Pocus" is een ongelooflijke komedie die je meeneemt op een betoverend avontuur met Hollywood's supersterren Betty Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy. In deze film keren drie zonderlinge heksen uit de 17e eeuw terug voor een nacht vol pret en komische chaos. Ze zijn per ongeluk teruggetoverd door nietsvermoedende deugnieten en willen nu via een toverspreuk weer jong worden. Maar ze komen tegenover drie vastberaden kinderen te staan die vastbesloten zijn om hun sluwe plannetjes te dwarsbomen. Het sluwe trio, dat al 300 jaar oud is, moet hun magische krachten gebruiken om de kinderen te slim af te zijn. Zal het hen lukken om de toverspreuk uit te voeren en weer jong te worden? Of zullen de kinderen hen te slim af zijn? "Hocus Pocus" is een waanzinnige komedie boordevol betoverende lachsalvo's en magische trucage. Deze film zal iedereen, jong en oud, gegarandeerd laten genieten. Laat je betoveren door de avonturen van deze excentrieke heksen en beleef een nacht vol plezier en hilariteit!

Veelgestelde vragen over de film Hocus Pocus

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Hocus Pocus. De volledige cast van Hocus Pocus kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Hocus Pocus is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Hocus Pocus is 96:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Hocus Pocus te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Hocus Pocus wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands | Frans | Engels | Italiaans. 

Hocus Pocus is geproduceerd in 1993. Als de film recent is uitgebracht kun je Hocus Pocus in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Hocus Pocus aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Hocus Pocus heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Hocus Pocus in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van Hocus Pocus.