1. kinderen familie
  2. Home Alone Collection

Film Home Alone Collection

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Home Alone Collection. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Home Alone Collection weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Home Alone Collection op imdb.nl. Misschien is Home Alone Collection op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Home Alone Collection streamen online als je een Home Alone Collection torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Home Alone Collection op 123movies staat.

Specificaties over de film Home Alone Collection

Schermtype

Macaulay Culkin

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

6

Speelduur

414 minuten

Regisseur

Chris Columbus Raja Gosnell Rod Daniel

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2013

Omschrijving van de film Home Alone Collection

De Home Alone Collection is een absolute must-have voor alle liefhebbers van de iconische Home Alone films. Deze complete boxset bevat niet alleen de klassiekers Home Alone en Home Alone 2 - Lost in New York, maar ook de minder bekende maar zeker niet minder vermakelijke delen Home Alone 3 en Home Alone 4. Beleef opnieuw de avonturen van de ondeugende en slimme Kevin McCallister terwijl hij op ingenieuze wijze zijn huis beschermt tegen boeven terwijl zijn familie op vakantie is. Van de hilarische valstrikken tot aan de hartverwarmende momenten, deze films zorgen keer op keer voor een lach op je gezicht en een warm gevoel van nostalgie. Deze boxset is niet alleen perfect voor een gezellige filmavond thuis, maar ook een geweldig cadeau voor vrienden en familie. Het bevat niet alleen alle vier de films, maar ook extra bonusmateriaal zoals verwijderde scènes, bloopers en exclusieve behind-the-scenes beelden. Duik in de wereld van Home Alone en geniet van de spanning, humor en kerstsfeer die deze films zo geliefd maken.

Veelgestelde vragen over de film Home Alone Collection

Macaulay Culkin is de hoofdrolspeler in Home Alone Collection. De volledige cast van Home Alone Collection kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Home Alone Collection is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Home Alone Collection is 414 minuten.

Om te bekijken waar Home Alone Collection te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Home Alone Collection wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Home Alone Collection is geproduceerd in 2013. Als de film recent is uitgebracht kun je Home Alone Collection in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Home Alone Collection aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Home Alone Collection heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Home Alone Collection in blue ray te bekijken is.

Chris Columbus Raja Gosnell Rod Daniel is de regisseur van Home Alone Collection.