1. animatie
  2. Howl’s Moving Castle

Film Howl's Moving Castle

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Howl's Moving Castle. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Howl's Moving Castle weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Howl's Moving Castle op imdb.nl. Misschien is Howl's Moving Castle op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Howl's Moving Castle streamen online als je een Howl's Moving Castle torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Howl's Moving Castle op 123movies staat.

Specificaties over de film Howl's Moving Castle

Schermtype

Akihiro Miwa

Genre

Anime

Kijkwijzer

6

Speelduur

115 minuten

Regisseur

Hayao Miyazaki

Gesproken taal

Nederlands, Japans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2004

Omschrijving van de film Howl's Moving Castle

Sophie, een hardwerkende achttienjarige, zwoegt dag in dag uit in de hoedenwinkel die vroeger eigendom was van haar vader. Op een dag, tijdens een uitje naar de stad, komt Sophie de mysterieuze tovenaar Howl tegen. Howl is ongelooflijk knap, maar wanneer de jaloerse Heks van Verspilling hen samen ziet, besluit ze Sophie te vervloeken. In een oogwenk wordt Sophie 72 jaar ouder en uit angst voor haar geheim vlucht ze weg. Uiteindelijk belandt ze in Howl's Wandelende Kasteel. Daar hebben ze dringend behoefte aan een huishoudster en dus neemt Howl Sophie in dienst. Al snel brengt de oude Sophie het kasteel compleet overhoop. Maar hoe zal ze ooit aan haar vloek kunnen ontsnappen? Het verhaal van "Howl's Moving Castle" neemt je mee op een betoverende reis vol avontuur en magie. Deze betoverende film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Diana Wynne Jones, zal je zeker verleiden met zijn unieke mix van fantasie en romantiek. Het ontroerende verhaal van Sophie, die worstelt met haar vervloeking en haar zoektocht naar ware liefde, zal je hart verwarmen. De prachtige animaties en levendige personages zorgen ervoor dat je volledig wordt ondergedompeld in de betoverende wereld van Howl's Wandelende Kasteel. Je zult je verbazen over de adembenemende details van het kasteel en de betoverende landschappen die je op.

Veelgestelde vragen over de film Howl's Moving Castle

Akihiro Miwa is de hoofdrolspeler in Howl's Moving Castle. De volledige cast van Howl's Moving Castle kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Howl's Moving Castle is Anime.

De speelduur van de film Howl's Moving Castle is 115 minuten.

Om te bekijken waar Howl's Moving Castle te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Howl's Moving Castle wordt afgespeeld in Nederlands, Japans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Howl's Moving Castle is geproduceerd in 2004. Als de film recent is uitgebracht kun je Howl's Moving Castle in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Howl's Moving Castle aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Howl's Moving Castle heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Howl's Moving Castle in blue ray te bekijken is.

Hayao Miyazaki is de regisseur van Howl's Moving Castle.