1. misdaad
  2. Hunters Box

Film Hunters Box

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Hunters Box. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Hunters Box weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Hunters Box op imdb.nl. Misschien is Hunters Box op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Hunters Box streamen online als je een Hunters Box torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Hunters Box op 123movies staat.

Specificaties over de film Hunters Box

Schermtype

Helena Bergström

Genre

Misdaad

Kijkwijzer

16

Speelduur

238 minuten

Regisseur

Kjell Sundvall

Gesproken taal

Zweeds

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film Hunters Box

De Hunters Box is een meeslepende detectivebox die je onderdompelt in de spannende wereld van Erik, een politieman uit Stockholm. Na de dood van hun ouders keert Erik terug naar zijn geboorteplaats Norrbotten, waar hij een verontrustend onderzoek start naar de illegale jacht op elanden. Deze wrede praktijk blijkt een lucratieve handel te zijn en tot zijn schok ontdekt Erik dat zijn eigen broer Hank hier ook bij betrokken is. In deze bijzondere box krijg je de kans om zelf de rol van detective op je te nemen en de waarheid achter de moorden te ontrafelen. Je wordt meegezogen in het mysterie terwijl je aanwijzingen verzamelt, verdachten ondervraagt en puzzels oplost. Elk detail is van belang om de daders te ontmaskeren en de elanden te beschermen. De Hunters Box is niet zomaar een spel, maar een interactieve ervaring die je volledig in de wereld van Erik en Hank trekt. Met realistische personages, intrigerende plotwendingen en uitdagende opdrachten zorgt deze box voor urenlang spelplezier. Durf jij de confrontatie aan te gaan met de duistere kant van de jachtwereld? Bestel nu de Hunters Box en beleef een avontuur dat je nooit meer zult vergeten!

Veelgestelde vragen over de film Hunters Box

Helena Bergström is de hoofdrolspeler in Hunters Box. De volledige cast van Hunters Box kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Hunters Box is Misdaad.

De speelduur van de film Hunters Box is 238 minuten.

Om te bekijken waar Hunters Box te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Hunters Box wordt afgespeeld in Zweeds en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Hunters Box is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je Hunters Box in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Hunters Box aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Hunters Box heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Hunters Box in blue ray te bekijken is.

Kjell Sundvall is de regisseur van Hunters Box.