1. horror
  2. I Know What You Did Last Summer

Film I Know What You Did Last Summer

5/5

Ontdek bij ons alles over de film I Know What You Did Last Summer. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film I Know What You Did Last Summer weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar I Know What You Did Last Summer op imdb.nl. Misschien is I Know What You Did Last Summer op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt I Know What You Did Last Summer streamen online als je een I Know What You Did Last Summer torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat I Know What You Did Last Summer op 123movies staat.

Specificaties over de film I Know What You Did Last Summer

Schermtype

Bridgette Wilson

Genre

Horror

Kijkwijzer

16

Speelduur

97:00:00 minuten

Regisseur

Jim Gillespie

Gesproken taal

Engels | Frans | Frans

Ondertiteling

Engels

Geproduceerd in welk jaar

1997

Omschrijving van de film I Know What You Did Last Summer

Deze spannende 1-DVD speelfilm, genaamd "I Know What You Did Last Summer", neemt je mee op een angstaanjagend avontuur vol mysterie en suspense. Duik dieper in het duistere verleden van vier vrienden die een vreselijk geheim delen. Hun leven verandert voorgoed wanneer ze betrokken raken bij een tragisch ongeval. Nu worden ze geconfronteerd met een angstaanjagende stalker die hun sinistere geheimen kent. Verlies jezelf in de duisternis terwijl je de film volgt die je op het puntje van je stoel houdt. Ontdek hoe de once onschuldige vriendschap tussen de hoofdpersonages verandert in een web van leugens en verraad. Het verhaal neemt je mee naar adembenemende locaties, van afgelegen kustdorpen tot mysterieuze bossen, terwijl de spanning constant wordt opgebouwd. "I Know What You Did Last Summer" is een absolute aanrader voor liefhebbers van bloedstollende mysteries en psychologische thrillers. Bereid je voor op een rollercoaster van emoties, waarbij je hartslag versnelt bij elke plotwending. Voel de onderhuidse spanning en de angst terwijl je meegesleept wordt in deze onvergetelijke filmervaring. Mis deze must-see speelfilm niet, die je gegarandeerd op het puntje van je stoel houdt!

Veelgestelde vragen over de film I Know What You Did Last Summer

Bridgette Wilson is de hoofdrolspeler in I Know What You Did Last Summer. De volledige cast van I Know What You Did Last Summer kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film I Know What You Did Last Summer is Horror.

De speelduur van de film I Know What You Did Last Summer is 97:00:00 minuten.

Om te bekijken waar I Know What You Did Last Summer te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film I Know What You Did Last Summer wordt afgespeeld in Engels | Frans | Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels. 

I Know What You Did Last Summer is geproduceerd in 1997. Als de film recent is uitgebracht kun je I Know What You Did Last Summer in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de I Know What You Did Last Summer aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

I Know What You Did Last Summer heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of I Know What You Did Last Summer in blue ray te bekijken is.

Jim Gillespie is de regisseur van I Know What You Did Last Summer.