1. drama
  2. Im Labyrinth Des Schweigens

Film Im Labyrinth Des Schweigens

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Im Labyrinth Des Schweigens. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Im Labyrinth Des Schweigens weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Im Labyrinth Des Schweigens op imdb.nl. Misschien is Im Labyrinth Des Schweigens op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Im Labyrinth Des Schweigens streamen online als je een Im Labyrinth Des Schweigens torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Im Labyrinth Des Schweigens op 123movies staat.

Specificaties over de film Im Labyrinth Des Schweigens

Schermtype

Johann von Bülow

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

124 minuten

Regisseur

Giulio Ricciarelli

Gesproken taal

Duits

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2014

Omschrijving van de film Im Labyrinth Des Schweigens

IM LABYRINTH DES SCHWEIGENS is een film die gebaseerd is op een weinig bekend stukje naoorlogse geschiedenis. Het verhaal draait om het onderzoek dat leidde tot het Auschwitz-proces in Frankfurt, dat plaatsvond tussen 1963 en 1965. Deze film werpt een uniek licht op Duitsland, dat het eerste land werd dat haar eigen oorlogscriminelen vervolgde voor hun verschrikkelijke misdaden. Het verhaal volgt Johann Radman, een jonge advocaat met grote ambities. Op een dag ontvangt hij een tip van een journalist en ontdekt hij dat bepaalde overheidsdiensten en instituten samenzweren om de nazimisdaden in de doofpot te houden. Vastberaden om de waarheid boven tafel te krijgen, wordt Johann aangewezen door procureur-generaal Fritz Bauer om het onderzoek naar deze duistere praktijken te leiden. IM LABYRINTH DES SCHWEIGENS is niet alleen een spannende en intrigerende film, maar ook een belangrijk historisch document. Het werpt een kritische blik op de naoorlogse periode in Duitsland en toont de moedige strijd van individuen om gerechtigheid te laten zegevieren. Met meeslepende acteerprestaties en een meeslepend verhaal, zal deze film je zeker op het puntje van je stoel houden. Mis deze unieke kans niet om meer te leren over een cruciale periode in de geschiedenis.

Veelgestelde vragen over de film Im Labyrinth Des Schweigens

Johann von Bülow is de hoofdrolspeler in Im Labyrinth Des Schweigens. De volledige cast van Im Labyrinth Des Schweigens kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Im Labyrinth Des Schweigens is Drama.

De speelduur van de film Im Labyrinth Des Schweigens is 124 minuten.

Om te bekijken waar Im Labyrinth Des Schweigens te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Im Labyrinth Des Schweigens wordt afgespeeld in Duits en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

Im Labyrinth Des Schweigens is geproduceerd in 2014. Als de film recent is uitgebracht kun je Im Labyrinth Des Schweigens in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Im Labyrinth Des Schweigens aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Im Labyrinth Des Schweigens heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Im Labyrinth Des Schweigens in blue ray te bekijken is.

Giulio Ricciarelli is de regisseur van Im Labyrinth Des Schweigens.