1. actie
  2. James Bond Skyfall

Film James Bond Skyfall

5/5

Ontdek bij ons alles over de film James Bond Skyfall. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film James Bond Skyfall weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar James Bond Skyfall op imdb.nl. Misschien is James Bond Skyfall op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt James Bond Skyfall streamen online als je een James Bond Skyfall torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat James Bond Skyfall op 123movies staat.

Specificaties over de film James Bond Skyfall

Schermtype

Daniel Craig

Genre

Actie

Kijkwijzer

12

Speelduur

143:00:00 minuten

Regisseur

Sam Mendes

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands | Frans | Engels

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film James Bond Skyfall

James Bond Skyfall is een adembenemende en opwindende film die je meeneemt op een onvergetelijk avontuur. Deze keer wordt de trouw van Bond aan M op de proef gesteld wanneer haar duistere verleden haar begint in te halen. Terwijl MI6 wordt aangevallen en in gevaar verkeert, wordt 007 geconfronteerd met een angstaanjagende dreiging die hij tot elke prijs moet opsporen en vernietigen, zelfs als het betekent dat hij persoonlijk betrokken raakt. In James Bond Skyfall wordt de kijker meegesleept in een meeslepend verhaal vol spanning, actie en intrige. De film belicht niet alleen de spectaculaire actiescènes waar de Bond-films zo bekend om staan, maar ook de diepgaande emotionele band tussen Bond en M. Deze keer staat Bond voor een ongekende uitdaging, waarbij hij niet alleen zijn fysieke vaardigheden moet gebruiken, maar ook zijn slimme en strategische denkvermogen. Met zijn kenmerkende stijl, verbluffende beelden en wervelende plot neemt James Bond Skyfall je mee op een rollercoaster van emoties. Of je nu een fan bent van de legendarische 007-serie of gewoon op zoek bent naar een spannende filmervaring, deze film zal je zeker niet teleurstellen. Bereid je voor op een avontuur dat je op het puntje van je stoel zal houden en je hart sneller zal laten kloppen. James Bond Skyfall is de perfecte keuze voor een avond vol spanning en sensatie.

Veelgestelde vragen over de film James Bond Skyfall

Daniel Craig is de hoofdrolspeler in James Bond Skyfall. De volledige cast van James Bond Skyfall kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film James Bond Skyfall is Actie.

De speelduur van de film James Bond Skyfall is 143:00:00 minuten.

Om te bekijken waar James Bond Skyfall te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film James Bond Skyfall wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Frans | Engels. 

James Bond Skyfall is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je James Bond Skyfall in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de James Bond Skyfall aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

James Bond Skyfall heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of James Bond Skyfall in blue ray te bekijken is.

Sam Mendes is de regisseur van James Bond Skyfall.