1. Komedie
  2. Je blijft lachen met Andr

Film Je blijft lachen met Andr

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Je blijft lachen met Andr. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Je blijft lachen met Andr weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Je blijft lachen met Andr op imdb.nl. Misschien is Je blijft lachen met Andr op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Je blijft lachen met Andr streamen online als je een Je blijft lachen met Andr torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Je blijft lachen met Andr op 123movies staat.

Specificaties over de film Je blijft lachen met Andr

Schermtype

Andre Van Duin

Genre

Komedie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

300 minuten

Regisseur

Andre van Duin

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2010

Omschrijving van de film Je blijft lachen met Andr

Deze geweldige dvd-box, genaamd "Je blijft lachen met Andr", bevat maar liefst 6 disks vol met hilarische sketches en vrolijke liedjes. Het is een unieke verzameling van het beste materiaal van de onnavolgbare André Van Duin. Met meer dan 300 minuten aan puur plezier en entertainment, is deze dvd-box een absolute must-have voor elke fan. Deze prachtige collector's item is niet alleen een feest voor het oog, maar ook voor het oor. Geniet van de tijdloze humor en de aanstekelijke melodieën die André Van Duin zo geliefd maken bij jong en oud. Of je nu een gezellige avond thuis wilt beleven met familie en vrienden, of gewoon even wilt ontspannen na een lange dag, deze dvd-box zorgt ervoor dat je constant in een deuk ligt. Dompel jezelf onder in de wereld van André Van Duin, waar de lach nooit ver weg is. Met deze dvd-box haal je niet alleen een stukje Nederlandse televisiegeschiedenis in huis, maar ook een onvergetelijke ervaring vol humor, plezier en nostalgie. Kortom, "Je blijft lachen met Andr" is een absolute must-have voor elke liefhebber van humor en entertainment.

Veelgestelde vragen over de film Je blijft lachen met Andr

Andre Van Duin is de hoofdrolspeler in Je blijft lachen met Andr. De volledige cast van Je blijft lachen met Andr kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Je blijft lachen met Andr is Komedie.

De speelduur van de film Je blijft lachen met Andr is 300 minuten.

Om te bekijken waar Je blijft lachen met Andr te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Je blijft lachen met Andr wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Je blijft lachen met Andr is geproduceerd in 2010. Als de film recent is uitgebracht kun je Je blijft lachen met Andr in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Je blijft lachen met Andr aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Je blijft lachen met Andr heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Je blijft lachen met Andr in blue ray te bekijken is.

Andre van Duin is de regisseur van Je blijft lachen met Andr.