1. thrillers
  2. John Wick 4

Film John Wick 4

5/5

Ontdek bij ons alles over de film John Wick 4. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film John Wick 4 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar John Wick 4 op imdb.nl. Misschien is John Wick 4 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt John Wick 4 streamen online als je een John Wick 4 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat John Wick 4 op 123movies staat.

Specificaties over de film John Wick 4

Schermtype

Donnie Yen

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

162 minuten

Regisseur

Chad Stahelski

Gesproken taal

Engels | Frans

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film John Wick 4

John Wick 4, het langverwachte vervolg op de epische actiefilmserie, neemt je mee op een adembenemend avontuur vol spanning en sensatie. In dit nieuwe hoofdstuk bevindt onze held, John Wick, zich in een uiterst benarde situatie. Hij is excommunicado verklaard en wordt nog steeds opgejaagd door meedogenloze vijanden. Maar John Wick zou John Wick niet zijn als hij niet een manier vindt om terug te vechten. In John Wick 4 ontdekt onze onverschrokken protagonist een briljante strategie om de gevreesde High Table te verslaan. Hij zet alles op alles om zijn vrijheid terug te krijgen. Maar daarvoor moet hij het opnemen tegen de meedogenloze Marquis de Gramont, een geduchte nieuwe vijand die overal ter wereld machtige allianties heeft gesmeed. Deze gevaarlijke tegenstander weet zelfs Johns oude vrienden te manipuleren en hen in geduchte tegenstanders te veranderen. Deze nieuwe aflevering van de John Wick-serie belooft een onvergetelijk spektakel te worden vol bloedstollende actiescènes en verrassende plotwendingen. Bereid je voor op een film vol adembenemende gevechten, indrukwekkende stunts en een meeslepend verhaal dat je op het puntje van je stoel zal houden. Mis het niet en beleef samen met John Wick het ultieme avontuur dat je op het puntje van je stoel zal houden!

Veelgestelde vragen over de film John Wick 4

Donnie Yen is de hoofdrolspeler in John Wick 4. De volledige cast van John Wick 4 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film John Wick 4 is Thrillers.

De speelduur van de film John Wick 4 is 162 minuten.

Om te bekijken waar John Wick 4 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film John Wick 4 wordt afgespeeld in Engels | Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands. 

John Wick 4 is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je John Wick 4 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de John Wick 4 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

John Wick 4 heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of John Wick 4 in blue ray te bekijken is.

Chad Stahelski is de regisseur van John Wick 4.