1. actie
  2. John Wick Chapter 4

Film John Wick Chapter 4

5/5

Ontdek bij ons alles over de film John Wick Chapter 4. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film John Wick Chapter 4 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar John Wick Chapter 4 op imdb.nl. Misschien is John Wick Chapter 4 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt John Wick Chapter 4 streamen online als je een John Wick Chapter 4 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat John Wick Chapter 4 op 123movies staat.

Specificaties over de film John Wick Chapter 4

Schermtype

Keanu Reeves

Genre

Actie | Drama | Misdaad

Kijkwijzer

14

Speelduur

169 min minuten

Regisseur

Chad Stahelski

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film John Wick Chapter 4

John Wick Chapter 4, ook bekend als "John Wick: Hoofdstuk 4", belooft een adembenemend vervolg te worden op de populaire actiefilmreeks. In deze nieuwste aflevering neemt John Wick (gespeeld door de legendarische Keanu Reeves) het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe. De spanning stijgt naar ongekende hoogten, terwijl de prijs op zijn hoofd blijft stijgen. In John Wick Chapter 4 gaat Wick de strijd aan met de machtige High Table, en dit keer brengt hij zijn gevecht wereldwijd. Van de straten van New York tot de romantische straatjes van Parijs, van de drukke straten van Osaka tot de bruisende stad Berlijn, Wick is vastberaden om de meest invloedrijke spelers in de onderwereld te vinden en uit te schakelen. Met verbluffende actiescènes, meeslepende plotwendingen en de kenmerkende stijl waar de John Wick-films om bekend staan, belooft Chapter 4 de kijkers opnieuw te verrassen en te verbazen. Bereid je voor op een adrenalinepompende ervaring terwijl John Wick wereldwijd jaagt op zijn meedogenloze vijanden. Ben jij klaar om deel uit te maken van de actie?

Veelgestelde vragen over de film John Wick Chapter 4

Keanu Reeves is de hoofdrolspeler in John Wick Chapter 4. De volledige cast van John Wick Chapter 4 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film John Wick Chapter 4 is Actie | Drama | Misdaad.

De speelduur van de film John Wick Chapter 4 is 169 min minuten.

Om te bekijken waar John Wick Chapter 4 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film John Wick Chapter 4 wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden. 

John Wick Chapter 4 is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je John Wick Chapter 4 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de John Wick Chapter 4 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

John Wick Chapter 4 heeft het volgende advies qua leeftijd: 14 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of John Wick Chapter 4 in blue ray te bekijken is.

Chad Stahelski is de regisseur van John Wick Chapter 4.