1. thrillers
  2. John Wick

Film John Wick

5/5

Ontdek bij ons alles over de film John Wick. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film John Wick weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar John Wick op imdb.nl. Misschien is John Wick op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt John Wick streamen online als je een John Wick torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat John Wick op 123movies staat.

Specificaties over de film John Wick

Schermtype

Dean Winters

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

97 minuten

Regisseur

David Leitch

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2014

Omschrijving van de film John Wick

John Wick (Keanu Reeves) is niet zomaar een huurmoordenaar, hij is een legende. Met zijn ongeëvenaarde vaardigheden heeft hij een reputatie opgebouwd als de beste in zijn vak. Hij werkte voor de Russische maffia, maar heeft zijn duistere verleden achter zich gelaten. Nu leidt hij een luxueus leven in het bruisende New York en wil hij niets liever dan genieten van zijn welverdiende rust. Maar zijn vredige bestaan wordt ruw verstoord wanneer een meedogenloze bende gewelddadige gangsters alles van hem afneemt wat hem dierbaar is. John Wick staat voor een hartverscheurende keuze: opgeven en zich neerleggen bij zijn verlies, of de strijd aangaan en wraak nemen op degenen die zijn leven hebben verwoest. In deze adembenemende actiefilm volgen we John Wick terwijl hij zich een weg baant door een duistere onderwereld vol gevaar en geweld. Met elke stap die hij zet, wordt zijn vastberadenheid om gerechtigheid te krijgen sterker. Gewapend met zijn legendarische vaardigheden en een onstuitbare wil, is John Wick vastbesloten om zijn vijanden te verslaan en zijn leven terug te eisen. Bereid je voor op een bloedstollende strijd vol spanning, actie en onverwachte wendingen. John Wick is een must-see voor liefhebbers van adrenaline-pompende avonturen en de ultieme held die tot het uiterste gaat.

Veelgestelde vragen over de film John Wick

Dean Winters is de hoofdrolspeler in John Wick. De volledige cast van John Wick kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film John Wick is Thrillers.

De speelduur van de film John Wick is 97 minuten.

Om te bekijken waar John Wick te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film John Wick wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Nederlands. 

John Wick is geproduceerd in 2014. Als de film recent is uitgebracht kun je John Wick in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de John Wick aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

John Wick heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of John Wick in blue ray te bekijken is.

David Leitch is de regisseur van John Wick.