1. kinderen familie
  2. Jungle Boek 2

Film Jungle Boek 2

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Jungle Boek 2. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Jungle Boek 2 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Jungle Boek 2 op imdb.nl. Misschien is Jungle Boek 2 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Jungle Boek 2 streamen online als je een Jungle Boek 2 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Jungle Boek 2 op 123movies staat.

Specificaties over de film Jungle Boek 2

Schermtype

John Goodman

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

72:00:00 minuten

Regisseur

Steve Trenbirth

Gesproken taal

Nederlands, Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2003

Omschrijving van de film Jungle Boek 2

In dit spannende vervolg op het Jungle Boek, worden we meegenomen op een nieuw avontuur in de weelderige jungle. Mowgli, onze moedige hoofdpersoon, begint een nieuw hoofdstuk in zijn leven wanneer hij zich aansluit bij een liefdevolle familie. Hij wordt verwelkomd door zijn nieuwe vriendinnetje Shanti en haar schattige kleine broertje Ranjan. Samen ontdekken ze de prachtige geheimen van de jungle en beleven ze onvergetelijke avonturen. Terwijl Mowgli geniet van zijn nieuwe leven, mist zijn trouwe vriend Baloe hem ontzettend. Baloe kan het niet laten om stiekem het dorp binnen te sluipen en Mowgli op te zoeken. Als ze elkaar weer ontmoeten, kan Mowgli zijn blijdschap nauwelijks verbergen en besluit hij terug te keren naar de jungle. Maar wat hij niet weet, is dat zijn oude vijand Shere Khan nog steeds op wraak uit is. Ondanks de vreugde van het samenzijn met Baloe, wordt Mowgli snel geconfronteerd met de angstaanjagende aanwezigheid van Shere Khan. Mowgli moet al zijn moed en slimheid gebruiken om zichzelf en zijn geliefden te beschermen tegen de gevaren van de jungle. Zal hij in staat zijn om zijn vrienden en familie veilig te houden en uiteindelijk vrede te vinden in zijn thuis, de jungle? Bereid je voor op een adembenemend avontuur vol spanning, emotie en vriendschap in het Jungle Boek 2!

Veelgestelde vragen over de film Jungle Boek 2

John Goodman is de hoofdrolspeler in Jungle Boek 2. De volledige cast van Jungle Boek 2 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Jungle Boek 2 is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Jungle Boek 2 is 72:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Jungle Boek 2 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Jungle Boek 2 wordt afgespeeld in Nederlands, Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Jungle Boek 2 is geproduceerd in 2003. Als de film recent is uitgebracht kun je Jungle Boek 2 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Jungle Boek 2 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Jungle Boek 2 heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Jungle Boek 2 in blue ray te bekijken is.

Steve Trenbirth is de regisseur van Jungle Boek 2.