1. kinderen familie
  2. K3 K3 Vriendenboek

Film K3 K3 Vriendenboek

5/5

Ontdek bij ons alles over de film K3 K3 Vriendenboek. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film K3 K3 Vriendenboek weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar K3 K3 Vriendenboek op imdb.nl. Misschien is K3 K3 Vriendenboek op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt K3 K3 Vriendenboek streamen online als je een K3 K3 Vriendenboek torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat K3 K3 Vriendenboek op 123movies staat.

Specificaties over de film K3 K3 Vriendenboek

Schermtype

Julia Boschman

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

120 minuten

Regisseur

Studio 100

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film K3 K3 Vriendenboek

In het K3 Vriendenboek, ontdekken Hanne, Marthe en Julia de meest geliefde dingen van iedereen. Van favoriete sporten tot 'wat wil ik later worden', van lievelingseten tot favoriete dieren, van uitdagingen tot de leukste plekken op aarde... Samen met hun Vriendenboek-vriendjes gaan ze op ontdekkingsreis en proberen ze enthousiast alle favoriete en zelfs minder favoriete dingen uit die in het grote K3 Vriendenboek staan. Terwijl ze doorbladeren en zappen in hun mega grote vriendenboek, laten Marthe, Julia en Hanne elkaar en de kijkers zien wat ze hebben meegemaakt en zoeken ze naar nieuwe en leuke avonturen. Het K3 Vriendenboek is niet zomaar een vriendenboek, het is een interactieve ervaring waarbij kinderen kunnen genieten van de vrolijke wereld van K3. Met kleurrijke illustraties en leuke activiteiten is het boek perfect om creativiteit te stimuleren en vriendschappen te versterken. Kinderen kunnen hun eigen favoriete dingen invullen en delen met hun vrienden, en zo ontstaat er een waardevolle herinnering voor later. Bovendien kunnen ze de avonturen van K3 volgen terwijl ze door het vriendenboek bladeren en geïnspireerd raken om zelf nieuwe leuke uitdagingen aan te gaan. Het K3 Vriendenboek is een must-have voor alle jonge fans van K3 die graag hun eigen wereld ontdekken en nieuwe vriendschappen willen sluiten.

Veelgestelde vragen over de film K3 K3 Vriendenboek

Julia Boschman is de hoofdrolspeler in K3 K3 Vriendenboek. De volledige cast van K3 K3 Vriendenboek kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film K3 K3 Vriendenboek is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film K3 K3 Vriendenboek is 120 minuten.

Om te bekijken waar K3 K3 Vriendenboek te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film K3 K3 Vriendenboek wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

K3 K3 Vriendenboek is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je K3 K3 Vriendenboek in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de K3 K3 Vriendenboek aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

K3 K3 Vriendenboek heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of K3 K3 Vriendenboek in blue ray te bekijken is.

Studio 100 is de regisseur van K3 K3 Vriendenboek.