1. kinderen familie
  2. Kabouter Plop In De Stad

Film Kabouter Plop In De Stad

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Kabouter Plop In De Stad. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Kabouter Plop In De Stad weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Kabouter Plop In De Stad op imdb.nl. Misschien is Kabouter Plop In De Stad op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Kabouter Plop In De Stad streamen online als je een Kabouter Plop In De Stad torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Kabouter Plop In De Stad op 123movies staat.

Specificaties over de film Kabouter Plop In De Stad

Schermtype

Aime Anthoni

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

65:00:00 minuten

Regisseur

nvt

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2006

Omschrijving van de film Kabouter Plop In De Stad

Kabouter Plop In De Stad is een betoverend avontuur dat je meeneemt naar de bruisende wereld van de kabouters. Dit keer neemt Plop je mee op een spannende reis waarin Lui per ongeluk een verkeerde bes eet, ondanks de waarschuwing van Plop. Wat volgt is een hilarisch en adembenemend avontuur waarin Lui ogenblikkelijk begint te groeien en zo groot wordt als een mens. Terwijl Lui worstelt met zijn onverwachte groeispurt, neemt Kabouter Plop je mee door de levendige stad. Je zult versteld staan van de prachtige en gedetailleerde illustraties die de stad tot leven brengen. Van kleurrijke markten tot drukke straten en geheime steegjes, elke pagina onthult nieuwe verrassingen en avonturen. Ontdek hoe Lui zich aanpast aan zijn gigantische formaat en de stad verkent, terwijl hij onbedoeld chaos en verwondering veroorzaakt. Met zijn komische capriolen en de hulp van zijn vrienden, leert Lui belangrijke lessen over vriendschap, vertrouwen en het accepteren van wie je bent. Kabouter Plop In De Stad is niet alleen een geweldig verhaal, maar ook een visueel feest voor jong en oud. Duik in dit magische avontuur en laat je betoveren door de wereld van Kabouter Plop!

Veelgestelde vragen over de film Kabouter Plop In De Stad

Aime Anthoni is de hoofdrolspeler in Kabouter Plop In De Stad. De volledige cast van Kabouter Plop In De Stad kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Kabouter Plop In De Stad is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Kabouter Plop In De Stad is 65:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Kabouter Plop In De Stad te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Kabouter Plop In De Stad wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Kabouter Plop In De Stad is geproduceerd in 2006. Als de film recent is uitgebracht kun je Kabouter Plop In De Stad in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Kabouter Plop In De Stad aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Kabouter Plop In De Stad heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Kabouter Plop In De Stad in blue ray te bekijken is.

nvt is de regisseur van Kabouter Plop In De Stad.