1. Komedie
  2. Knives Out

Film Knives Out

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Knives Out. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Knives Out weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Knives Out op imdb.nl. Misschien is Knives Out op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Knives Out streamen online als je een Knives Out torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Knives Out op 123movies staat.

Specificaties over de film Knives Out

Schermtype

Chris Evans

Genre

Komedie

Kijkwijzer

12

Speelduur

130 minuten

Regisseur

Rian Johnson

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2019

Omschrijving van de film Knives Out

"Knives Out" is een opwindende misdaadfilm die je op het puntje van je stoel zal houden. Het verhaal draait om de dood van de beroemde misdaadschrijver Harlan Thrombey, die op mysterieuze wijze wordt gevonden in zijn prachtige landhuis. Maar er is één man die vastberaden is om de waarheid te achterhalen: de briljante privédetective Benoit Blanc. Met zijn charme en scherpe intellect begint Blanc aan een uitdagend onderzoek. Hij moet het hoofd bieden aan een bende hebberige familieleden, die elkaar verdacht maken zonder aarzeling. Maar ook de loyale bedienden weigeren om een woord los te laten. Blanc navigeert behendig door een web van valse aanwijzingen, egoïstische leugens en verborgen motieven, vastbesloten om de waarheid te onthullen. "Knives Out" is niet zomaar een moordmysterie. Het is een meeslepende en intelligente film die je constant op het verkeerde been zet. Met een sterrencast, waaronder Christopher Plummer en Daniel Craig, worden de personages tot leven gebracht met overtuigende acteerprestaties. De film is gevuld met spannende plotwendingen en onverwachte onthullingen die je volledig zullen verrassen. Dompel jezelf onder in de intrigerende wereld van "Knives Out" en probeer samen met Benoit Blanc de puzzel op te lossen. Ontdek wie er achter de mysterieuze dood van Harlan Thrombey zit en laat je meeslepen door dit briljante misdaad.

Veelgestelde vragen over de film Knives Out

Chris Evans is de hoofdrolspeler in Knives Out. De volledige cast van Knives Out kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Knives Out is Komedie.

De speelduur van de film Knives Out is 130 minuten.

Om te bekijken waar Knives Out te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Knives Out wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Knives Out is geproduceerd in 2019. Als de film recent is uitgebracht kun je Knives Out in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Knives Out aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Knives Out heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Knives Out in blue ray te bekijken is.

Rian Johnson is de regisseur van Knives Out.