1. kinderen familie
  2. Kung Fu Panda

Film Kung Fu Panda

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Kung Fu Panda. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Kung Fu Panda weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Kung Fu Panda op imdb.nl. Misschien is Kung Fu Panda op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Kung Fu Panda streamen online als je een Kung Fu Panda torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Kung Fu Panda op 123movies staat.

Specificaties over de film Kung Fu Panda

Schermtype

nvt

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

6

Speelduur

88:00:00 minuten

Regisseur

Onbekend

Gesproken taal

Nederlands, Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2008

Omschrijving van de film Kung Fu Panda

Kung Fu Panda, ook bekend als Po, is een uniek en opwindend product dat geïnspireerd is op de gelijknamige animatiefilm. Deze schattige en enthousiaste panda is een grote fan van kungfu en droomt ervan om een meester te worden in deze mysterieuze vechtsport. Ondanks zijn onhandigheid en gebrek aan ervaring, wordt Po op een dag gekozen als leerling van meester Shifu, een beroemde kungfuleraar. Met Kung Fu Panda kun je nu zelf de avonturen van Po beleven. Je kunt je voorstellen hoe hij naast zijn idolen, zoals Kraanvogel, Tijger, Mantis, Aap en Adder, hard werkt om zijn vaardigheden te verbeteren. Gelukkig geeft meester Shifu, de belangrijkste trainer in de kungfu-wereld, Po extra aandacht en begeleiding om hem te helpen zijn potentieel te bereiken. Dit product is niet alleen leuk en vermakelijk, maar het is ook een geweldige manier om kinderen te inspireren om vastberadenheid en doorzettingsvermogen te tonen. Kung Fu Panda moedigt hen aan om hun dromen na te jagen, zelfs als ze aanvankelijk onwaarschijnlijk lijken. Met Kung Fu Panda kunnen kinderen zich inleven in het personage van Po en leren ze belangrijke waarden zoals teamwork, moed en zelfvertrouwen. Het is het perfecte cadeau voor jonge avonturiers die op zoek zijn naar spannende en leerzame ervaringen.

Veelgestelde vragen over de film Kung Fu Panda

nvt is de hoofdrolspeler in Kung Fu Panda. De volledige cast van Kung Fu Panda kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Kung Fu Panda is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Kung Fu Panda is 88:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Kung Fu Panda te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Kung Fu Panda wordt afgespeeld in Nederlands, Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Kung Fu Panda is geproduceerd in 2008. Als de film recent is uitgebracht kun je Kung Fu Panda in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Kung Fu Panda aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Kung Fu Panda heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Kung Fu Panda in blue ray te bekijken is.

Onbekend is de regisseur van Kung Fu Panda.