1. kinderen familie
  2. Labyrinth

Film Labyrinth

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Labyrinth. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Labyrinth weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Labyrinth op imdb.nl. Misschien is Labyrinth op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Labyrinth streamen online als je een Labyrinth torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Labyrinth op 123movies staat.

Specificaties over de film Labyrinth

Schermtype

Niet gekend

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

12

Speelduur

101 minuten

Regisseur

Jim Henson

Gesproken taal

Italiaans

Ondertiteling

Engels | Frans | Duits | Spaans

Geproduceerd in welk jaar

1986

Omschrijving van de film Labyrinth

In het betoverende avontuur genaamd "Labyrinth" volgen we het verhaal van de tiener Sarah, gespeeld door Jennifer Connelly. Sarah heeft de zware taak om op haar kleine broertje Toby te passen, terwijl haar ouders genieten van een avondje uit. Echter, in een moment van frustratie roept Sarah per ongeluk Jareth de Goblin Koning, gespeeld door de legendarische David Bowie, op. Tot haar afschuw wordt Toby gevangen genomen door Jareth en meegenomen naar zijn kasteel. Vastberaden om haar broertje te redden, begint Sarah aan een gevaarlijke reis door een mysterieus labyrint. Dit labyrint is geen gewoon doolhof, het verandert voortdurend en zit vol met verrassingen en bedrog. Niets is wat het lijkt en Sarah moet haar uiterste best doen om de weg naar het kasteel van de Goblin Koning te vinden. Maar de tijd dringt, ze heeft slechts 13 uur om haar doel te bereiken en Toby te bevrijden. "Labyrinth" neemt je mee op een magisch avontuur vol spanning en fantastische wezens. Ontdek samen met Sarah de geheimen van het betoverende labyrint en ervaar de betovering van dit tijdloze verhaal. Met adembenemende visuele effecten en een meeslepende soundtrack, zal dit avontuur jong en oud betoveren. Bereid je voor op een onvergetelijke reis door het "Labyrinth" en laat je verrassen door de magie die op elke hoek van de weg op de loer ligt.

Veelgestelde vragen over de film Labyrinth

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Labyrinth. De volledige cast van Labyrinth kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Labyrinth is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Labyrinth is 101 minuten.

Om te bekijken waar Labyrinth te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Labyrinth wordt afgespeeld in Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Duits | Spaans. 

Labyrinth is geproduceerd in 1986. Als de film recent is uitgebracht kun je Labyrinth in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Labyrinth aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Labyrinth heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Labyrinth in blue ray te bekijken is.

Jim Henson is de regisseur van Labyrinth.