1. animatie
  2. Lady En De Vagebond

Film Lady En De Vagebond

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Lady En De Vagebond. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Lady En De Vagebond weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Lady En De Vagebond op imdb.nl. Misschien is Lady En De Vagebond op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Lady En De Vagebond streamen online als je een Lady En De Vagebond torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Lady En De Vagebond op 123movies staat.

Specificaties over de film Lady En De Vagebond

Schermtype

Bill Thompson

Genre

Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

73 minuten

Regisseur

Hamilton Luske

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1955

Omschrijving van de film Lady En De Vagebond

Stap in de wondere wereld van Lady en De Vagebond en laat je betoveren door hun betoverende avonturen. Lady, een verwende en liefdevolle cocker spaniel, en De Vagebond, een losbandige, maar met een hart van goud, bastaard, nemen je mee op een reis vol opwinding en romantiek. Dit hartverwarmende verhaal komt tot leven met adembenemende animaties die je zintuigen prikkelen en je verbeelding laten spreken. Bewonder de prachtige details en de levendige kleuren die elke scène tot leven brengen. Maar dat is nog niet alles - de onvergetelijke liedjes zorgen voor een magische sfeer en betoveren je met hun melodieën. Of je nu meezingt met de vrolijke deuntjes of meedeint op de romantische melodieën, de muziek zal je zeker raken. Dus nodig je gezin uit voor een speciale 'bella notte' en herontdek deze tijdloze klassieker. Laat je meeslepen in het meest romantische liefdesverhaal aller tijden en geniet samen van dit prachtige avontuur. Het is tijd om je hart te veroveren en te genieten van de magie van Lady en De Vagebond.

Veelgestelde vragen over de film Lady En De Vagebond

Bill Thompson is de hoofdrolspeler in Lady En De Vagebond. De volledige cast van Lady En De Vagebond kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Lady En De Vagebond is Animatie.

De speelduur van de film Lady En De Vagebond is 73 minuten.

Om te bekijken waar Lady En De Vagebond te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Lady En De Vagebond wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Lady En De Vagebond is geproduceerd in 1955. Als de film recent is uitgebracht kun je Lady En De Vagebond in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Lady En De Vagebond aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Lady En De Vagebond heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Lady En De Vagebond in blue ray te bekijken is.

Hamilton Luske is de regisseur van Lady En De Vagebond.