1. drama
  2. Last Emperor, The

Film Last Emperor, The

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Last Emperor, The. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Last Emperor, The weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Last Emperor, The op imdb.nl. Misschien is Last Emperor, The op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Last Emperor, The streamen online als je een Last Emperor, The torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Last Emperor, The op 123movies staat.

Specificaties over de film Last Emperor, The

Schermtype

Victor Wong

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

156:00:00 minuten

Regisseur

Bernardo Bertolucci

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1987

Omschrijving van de film Last Emperor, The

"De Laatste Keizer (L'ultimo imperatore) is een meeslepende biografisch-historische dramafilm uit 1987, geregisseerd door Bernardo Bertolucci. Deze film vertelt het boeiende levensverhaal van Ai-xin-jue-luo Pu-yi, beter bekend als Henry Pu-Yi, de laatste keizer van China. Het scenario is gebaseerd op de autobiografie van Pu-Yi zelf en is geschreven door Mark Peploe en Bernardo Bertolucci. Wat deze film extra bijzonder maakt, is dat de opnames met toestemming van de regering van de Volksrepubliek China plaatsvonden in de majestueuze Verboden Stad." "De Laatste Keizer neemt je mee op een indrukwekkende reis door de geschiedenis en biedt een intiem kijkje in het leven van een man die gedwongen wordt om zijn keizerlijke titel op te geven en zich aan te passen aan een veranderende wereld. Van zijn jeugdige jaren als keizer tot zijn gevangenschap en uiteindelijke bevrijding, wordt het verhaal van Pu-Yi met meeslepende emotie en visuele pracht verteld. Deze film weet perfect het contrast te vangen tussen de extravagante pracht van het keizerlijke hof en de harde realiteit van een land in politieke onrust." "Met adembenemende cinematografie, meeslepende muziek en een ijzersterke cast, waaronder John Lone in de rol van Pu-Yi, is De Laatste Keizer een cinematografisch meesterwerk dat je niet mag missen. Het is een film die je niet alleen verma.

Veelgestelde vragen over de film Last Emperor, The

Victor Wong is de hoofdrolspeler in Last Emperor, The. De volledige cast van Last Emperor, The kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Last Emperor, The is Drama.

De speelduur van de film Last Emperor, The is 156:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Last Emperor, The te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Last Emperor, The wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Last Emperor, The is geproduceerd in 1987. Als de film recent is uitgebracht kun je Last Emperor, The in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Last Emperor, The aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Last Emperor, The heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Last Emperor, The in blue ray te bekijken is.

Bernardo Bertolucci is de regisseur van Last Emperor, The.