1. romantiek
  2. Last Song

Film Last Song

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Last Song. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Last Song weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Last Song op imdb.nl. Misschien is Last Song op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Last Song streamen online als je een Last Song torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Last Song op 123movies staat.

Specificaties over de film Last Song

Schermtype

Greg Kinnear

Genre

Romantiek

Kijkwijzer

AL

Speelduur

103 minuten

Regisseur

Julie Anne Robinson

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2010

Omschrijving van de film Last Song

De film Last Song is een emotioneel meesterwerk dat je van begin tot eind zal raken. Miley Cyrus straalt als de hoofdrolspeler in deze prachtige coming-of-age film die je hart zal verwarmen. Gebaseerd op de bestseller van Nicholas Sparks, volgt Last Song het verhaal van Ronnie en haar vervreemde vader, die wanhopig proberen om de liefdevolle band die ze ooit hadden te herstellen. In hun zoektocht naar verbinding kiezen ze voor de enige gemeenschappelijke passie die ze nog delen: muziek. Maar het pad naar verzoening is niet gemakkelijk, vooral niet met Ronnie's rebelse karakter. Last Song neemt je mee op een emotionele reis vol ups en downs, waarbij je getuige bent van de kracht van familie, de magie van eerste liefdes en de hoop op tweede kansen. Deze film is niet alleen gevuld met hartverwarmende momenten, maar bevat ook exclusief bonusmateriaal dat je niet mag missen. Last Song is een oprecht en ontroerend verhaal dat je nog lang zal bijblijven. Bereid je voor op een onvergetelijke filmervaring die je diep in je ziel zal raken.

Veelgestelde vragen over de film Last Song

Greg Kinnear is de hoofdrolspeler in Last Song. De volledige cast van Last Song kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Last Song is Romantiek.

De speelduur van de film Last Song is 103 minuten.

Om te bekijken waar Last Song te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Last Song wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Last Song is geproduceerd in 2010. Als de film recent is uitgebracht kun je Last Song in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Last Song aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Last Song heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Last Song in blue ray te bekijken is.

Julie Anne Robinson is de regisseur van Last Song.