1. drama
  2. Lean On Pete

Film Lean On Pete

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Lean On Pete. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Lean On Pete weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Lean On Pete op imdb.nl. Misschien is Lean On Pete op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Lean On Pete streamen online als je een Lean On Pete torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Lean On Pete op 123movies staat.

Specificaties over de film Lean On Pete

Schermtype

Steve Buscemi

Genre

Drama

Kijkwijzer

AL

Speelduur

122 minuten

Regisseur

Andrew Haigh

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2017

Omschrijving van de film Lean On Pete

Lean On Pete is een opwindend en meeslepend verhaal over de vijftienjarige Charley Thompson, die op zoek is naar stabiliteit in zijn leven. Als zoon van een alleenstaande vader die worstelt om zijn eigen leven op de rails te houden, heeft Charley weinig zekerheden en moet hij vaak op zichzelf vertrouwen. Maar wanneer ze verhuizen naar Portland, ziet hij dit als een kans voor een frisse start. In Portland vindt Charley werk bij Del Montgomery, een doorgewinterde paardentrainer die samen met zijn jockey Bonnie geld verdient met races. Hier ontmoet Charley het versleten renpaard Lean on Pete en sluit hij een onwaarschijnlijke vriendschap met het dier. Maar wanneer Del plotseling besluit om Pete naar de slacht te sturen, kan Charley dit niet accepteren. Hij neemt het moedige besluit om met Lean on Pete te ontsnappen. Dit is het begin van een gevaarlijke tocht door de uitgestrekte wildernis van Oregon en Wyoming. Charley is vastberaden om zijn geliefde tante op te sporen, die hij al jaren niet meer heeft gezien. Onderweg wordt hij geconfronteerd met talloze uitdagingen en ontmoet hij verschillende intrigerende personages. Zal Charley erin slagen om zijn tante te vinden en een nieuw leven op te bouwen, of zal hij zichzelf verliezen in de weidse landschappen van het wilde westen? Lean On Pete is een hartverwarmend avontuur dat je van begin tot eind zal meeslepen.

Veelgestelde vragen over de film Lean On Pete

Steve Buscemi is de hoofdrolspeler in Lean On Pete. De volledige cast van Lean On Pete kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Lean On Pete is Drama.

De speelduur van de film Lean On Pete is 122 minuten.

Om te bekijken waar Lean On Pete te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Lean On Pete wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

Lean On Pete is geproduceerd in 2017. Als de film recent is uitgebracht kun je Lean On Pete in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Lean On Pete aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Lean On Pete heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Lean On Pete in blue ray te bekijken is.

Andrew Haigh is de regisseur van Lean On Pete.