1. erotiek
  2. Lesbian Film Collection

Film Lesbian Film Collection

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Lesbian Film Collection. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Lesbian Film Collection weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Lesbian Film Collection op imdb.nl. Misschien is Lesbian Film Collection op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Lesbian Film Collection streamen online als je een Lesbian Film Collection torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Lesbian Film Collection op 123movies staat.

Specificaties over de film Lesbian Film Collection

Schermtype

Patricia López

Genre

Erotiek lesbisch

Kijkwijzer

12

Speelduur

600:00:00 minuten

Regisseur

Onbekend

Gesproken taal

Engels, Frans, Portugees, Hebreeuws

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2014

Omschrijving van de film Lesbian Film Collection

De Lesbian Film Collection brengt een verzameling van baanbrekende en bekroonde films naar jouw thuisbioscoop. Deze collectie omvat niet alleen recente en succesvolle films zoals Weekend en La vie d'Adèle, maar ook intrigerende werken zoals L'inconnu du lac en Behind the Candelabra. Deze films bewijzen dat er een groeiend publiek is voor verhalen met hoofdpersonages die niet voldoen aan de traditionele heteroseksuele norm. OUT AT THE MOVIES bevat zes films die helaas niet de kans hebben gekregen om op het grote witte doek te schitteren, ondanks hun internationale erkenning. Deze collectie biedt jou de mogelijkheid om deze meesterwerken te ontdekken en te genieten van hun diepgaande verhalen. Hoewel homoseksualiteit een belangrijk thema is in deze films, gaan ze tegelijkertijd over zoveel meer. Ze verkennen universele thema's zoals liefde, verlangen, identiteit en de zoektocht naar acceptatie. Met de Lesbian Film Collection haal je niet alleen een prachtige verzameling films in huis, maar ook een bron van inspiratie en empowerment. Deze films zullen je meenemen op een emotionele reis en laten je kennismaken met diverse perspectieven en verhalen. Ontdek de kracht van de LGBTQ+-gemeenschap in deze onvergetelijke films, en laat je verrassen door hun schoonheid en impact.

Veelgestelde vragen over de film Lesbian Film Collection

Patricia López is de hoofdrolspeler in Lesbian Film Collection. De volledige cast van Lesbian Film Collection kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Lesbian Film Collection is Erotiek lesbisch.

De speelduur van de film Lesbian Film Collection is 600:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Lesbian Film Collection te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Lesbian Film Collection wordt afgespeeld in Engels, Frans, Portugees, Hebreeuws en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Lesbian Film Collection is geproduceerd in 2014. Als de film recent is uitgebracht kun je Lesbian Film Collection in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Lesbian Film Collection aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Lesbian Film Collection heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Lesbian Film Collection in blue ray te bekijken is.

Onbekend is de regisseur van Lesbian Film Collection.