1. misdaad
  2. Lethal Weapon 1 4

Film Lethal Weapon 1 4

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Lethal Weapon 1 4. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Lethal Weapon 1 4 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Lethal Weapon 1 4 op imdb.nl. Misschien is Lethal Weapon 1 4 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Lethal Weapon 1 4 streamen online als je een Lethal Weapon 1 4 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Lethal Weapon 1 4 op 123movies staat.

Specificaties over de film Lethal Weapon 1 4

Schermtype

Chris Rock

Genre

Misdaad

Kijkwijzer

12

Speelduur

465 minuten

Regisseur

Richard Donner

Gesproken taal

Engels, Frans, Italiaans

Ondertiteling

Duits | Engels | Frans | Italiaans | Nederlands | Portugees | Spaans

Geproduceerd in welk jaar

2010

Omschrijving van de film Lethal Weapon 1 4

- Lethal Weapon 1: In Lethal Weapon 1 worden de eenzame huiselijke leven van Riggs en het tragische verlies dat hem aanzet tot een roekeloze onverschilligheid voor zijn eigen veiligheid, nu nog scherper in beeld gebracht. Deze film neemt je mee in de wereld van Riggs, waarin zijn roekeloosheid duidelijk wordt door middel van nieuwe scènes die de verschillen tussen de twee agenten benadrukken. Terwijl Murtaugh net 50 is geworden en op zoek is naar bevestiging van zijn vaardigheden op de schietbaan, leeft Riggs alsof zijn volgende verjaardag misschien wel nooit zal komen. Hij blijft onverstoorbaar, zelfs wanneer hij zich in het schootsveld van een sluipschutter op een schoolplein bevindt. - Deze nieuwe versie van Lethal Weapon 1 biedt een meeslepende kijkervaring met nog intensere actie en een diepere verkenning van de personages. Je wordt meegenomen in de emotionele reis van Riggs, waarin hij zijn persoonlijke demonen onder ogen moet zien en zichzelf moet vinden te midden van chaos en gevaar. Met de toevoeging van nieuwe scènes en details, zul je deze klassieker op een geheel nieuwe manier beleven. Maak je klaar om op het puntje van je stoel te zitten terwijl je de adrenaline voelt stromen bij elke spannende wending. Lethal Weapon 1 is een must-see voor liefhebbers van actie en avontuur, en zal je gegarandeerd van begin tot eind vermaken.

Veelgestelde vragen over de film Lethal Weapon 1 4

Chris Rock is de hoofdrolspeler in Lethal Weapon 1 4. De volledige cast van Lethal Weapon 1 4 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Lethal Weapon 1 4 is Misdaad.

De speelduur van de film Lethal Weapon 1 4 is 465 minuten.

Om te bekijken waar Lethal Weapon 1 4 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Lethal Weapon 1 4 wordt afgespeeld in Engels, Frans, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits | Engels | Frans | Italiaans | Nederlands | Portugees | Spaans. 

Lethal Weapon 1 4 is geproduceerd in 2010. Als de film recent is uitgebracht kun je Lethal Weapon 1 4 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Lethal Weapon 1 4 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Lethal Weapon 1 4 heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Lethal Weapon 1 4 in blue ray te bekijken is.

Richard Donner is de regisseur van Lethal Weapon 1 4.