1. drama
  2. Little- DVD Import met NL ondertiteling

Film Little- DVD Import met NL ondertiteling

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Little- DVD Import met NL ondertiteling. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Little- DVD Import met NL ondertiteling weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Little- DVD Import met NL ondertiteling op imdb.nl. Misschien is Little- DVD Import met NL ondertiteling op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Little- DVD Import met NL ondertiteling streamen online als je een Little- DVD Import met NL ondertiteling torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Little- DVD Import met NL ondertiteling op 123movies staat.

Specificaties over de film Little- DVD Import met NL ondertiteling

Schermtype

Saoirse Ronan

Genre

Drama

Kijkwijzer

AL

Speelduur

129 minuten

Regisseur

Greta Gerwig

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Duits | Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2020

Omschrijving van de film Little- DVD Import met NL ondertiteling

In de jaren na de burgeroorlog woont Jo March in New York en verdient ze haar brood als schrijfster, terwijl haar zus Amy schilderkunst studeert in Parijs. Amy heeft een toevallige ontmoeting met Theodore, een jeugdliefde die Jo ooit ten huwelijk vroeg maar uiteindelijk werd afgewezen. Hun oudste zus, Meg, is getrouwd met een onderwijzer, terwijl de verlegen zus Beth een verwoestende ziekte ontwikkelt die de familie weer bij elkaar brengt. Terwijl de spanningen na de burgeroorlog afnemen, volgen we de levens van de vier March-zussen in dit meeslepende verhaal. "Little" is een prachtige DVD-import met Nederlandse ondertiteling die je meeneemt op een emotionele reis door de liefde, ambities en uitdagingen van deze bijzondere vrouwen. Deze DVD is een absolute must-have voor liefhebbers van historische drama's en literaire verfilmingen. Met prachtige cinematografie en meeslepende acteerprestaties wordt het verhaal van de March-zussen tot leven gebracht. Beleef de romantiek, de hartverscheurende momenten en de krachtige band tussen deze unieke personages. Voeg deze bijzondere DVD toe aan je collectie en geniet keer op keer van dit tijdloze verhaal.

Veelgestelde vragen over de film Little- DVD Import met NL ondertiteling

Saoirse Ronan is de hoofdrolspeler in Little- DVD Import met NL ondertiteling. De volledige cast van Little- DVD Import met NL ondertiteling kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Little- DVD Import met NL ondertiteling is Drama.

De speelduur van de film Little- DVD Import met NL ondertiteling is 129 minuten.

Om te bekijken waar Little- DVD Import met NL ondertiteling te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Little- DVD Import met NL ondertiteling wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits | Engels | Frans | Nederlands. 

Little- DVD Import met NL ondertiteling is geproduceerd in 2020. Als de film recent is uitgebracht kun je Little- DVD Import met NL ondertiteling in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Little- DVD Import met NL ondertiteling aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Little- DVD Import met NL ondertiteling heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Little- DVD Import met NL ondertiteling in blue ray te bekijken is.

Greta Gerwig is de regisseur van Little- DVD Import met NL ondertiteling.