1. western
  2. Lonesome Dove

Film Lonesome Dove

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Lonesome Dove. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Lonesome Dove weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Lonesome Dove op imdb.nl. Misschien is Lonesome Dove op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Lonesome Dove streamen online als je een Lonesome Dove torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Lonesome Dove op 123movies staat.

Specificaties over de film Lonesome Dove

Schermtype

Anjelica Huston

Genre

Western

Kijkwijzer

12

Speelduur

360:00:00 minuten

Regisseur

Simon Wincer

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1989

Omschrijving van de film Lonesome Dove

Lonesome Dove, een betoverend meesterwerk, neemt je mee op een onvergetelijke reis naar het Wilde Westen van de negentiende eeuw. Gebaseerd op het prijswinnende boek van Larry McMurtry, neemt dit sprankelende epos je mee naar de laatste grens, waar avontuur en romantiek samensmelten. Het verhaal draait om een moedige veedrijver en zijn trouwe metgezellen, die vastbesloten zijn om een kudde vee van Texas naar het ruige Montana te drijven. Beleef de spanning en de uitdagingen die zij onderweg tegenkomen, van gevaarlijke rivieren tot meedogenloze bandieten. Maar te midden van dit alles ontstaat er een onsterfelijke liefde, die de personages overweldigt en de kracht geeft om door te gaan. Lonesome Dove is niet zomaar een product. Het is een meeslepend avontuur dat je meeneemt naar een tijdperk van pioniersgeest en ontdekking. Met meeslepende verhaallijnen, rijke personages en adembenemende landschappen, zal dit epos je hart veroveren en je verbeelding doen ontvlammen. Dompel jezelf onder in dit meesterwerk en laat je meevoeren naar het hart van het Wilde Westen.

Veelgestelde vragen over de film Lonesome Dove

Anjelica Huston is de hoofdrolspeler in Lonesome Dove. De volledige cast van Lonesome Dove kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Lonesome Dove is Western.

De speelduur van de film Lonesome Dove is 360:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Lonesome Dove te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Lonesome Dove wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Lonesome Dove is geproduceerd in 1989. Als de film recent is uitgebracht kun je Lonesome Dove in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Lonesome Dove aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Lonesome Dove heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Lonesome Dove in blue ray te bekijken is.

Simon Wincer is de regisseur van Lonesome Dove. 

Bekijk nog meer films