1. kinderen familie
  2. Looney Tunes Back in Action

Film Looney Tunes Back in Action

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Looney Tunes Back in Action. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Looney Tunes Back in Action weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Looney Tunes Back in Action op imdb.nl. Misschien is Looney Tunes Back in Action op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Looney Tunes Back in Action streamen online als je een Looney Tunes Back in Action torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Looney Tunes Back in Action op 123movies staat.

Specificaties over de film Looney Tunes Back in Action

Schermtype

Steve Martin

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

92:00:00 minuten

Regisseur

nvt

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans

Ondertiteling

Arabisch

Geproduceerd in welk jaar

1996

Omschrijving van de film Looney Tunes Back in Action

Looney Tunes Back in Action is een briljante film die de perfecte combinatie van animatie en live action biedt. Met deze film wordt de magie van klassieke Warner Bros-cartoons nieuw leven ingeblazen, waardoor het een betoverende kijkervaring is die je niet wilt missen. De critici zijn het erover eens: Looney Tunes Back in Action is net zo aanstekelijk als de eerder uitgebrachte animatieklassiekers Who framed Roger Rabbit en Space Jam. NRC Handelsblad beschrijft de film als een meeslepende mix van animatie en live action, die je van begin tot eind zal boeien. De Morgen prijst de film als even fantasierijk als een Warner Bros-cartoon, maar dan in de vorm van een volledige speelfilm. Met een beeldverhouding van 2:40:1 wordt de visuele pracht van Looney Tunes Back in Action nog versterkt. Elk detail komt tot leven op het scherm, waardoor je volledig wordt ondergedompeld in de betoverende wereld van Bugs Bunny, Daffy Duck en al hun kleurrijke vrienden. Mis deze unieke filmervaring niet en laat je meeslepen door de onvergetelijke avonturen van de Looney Tunes!

Veelgestelde vragen over de film Looney Tunes Back in Action

Steve Martin is de hoofdrolspeler in Looney Tunes Back in Action. De volledige cast van Looney Tunes Back in Action kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Looney Tunes Back in Action is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Looney Tunes Back in Action is 92:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Looney Tunes Back in Action te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Looney Tunes Back in Action wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Arabisch. 

Looney Tunes Back in Action is geproduceerd in 1996. Als de film recent is uitgebracht kun je Looney Tunes Back in Action in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Looney Tunes Back in Action aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Looney Tunes Back in Action heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Looney Tunes Back in Action in blue ray te bekijken is.

nvt is de regisseur van Looney Tunes Back in Action.