1. filmhuis internationaal
  2. Louis XI

Film Louis XI

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Louis XI. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Louis XI weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Louis XI op imdb.nl. Misschien is Louis XI op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Louis XI streamen online als je een Louis XI torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Louis XI op 123movies staat.

Specificaties over de film Louis XI

Schermtype

Gaelle Bona

Genre

Filmhuis & Internationaal

Kijkwijzer

12

Speelduur

95:00:00 minuten

Regisseur

Henri Helman

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2011

Omschrijving van de film Louis XI

In 1483 arriveert er een mysterieuze boodschapper bij het kasteel van de zieke Franse koning Lodewijk XI. Deze oude despoot wordt geconfronteerd met een samenzwering om hem diezelfde dag nog te vermoorden. Zelfs zijn eigen ministers en familieleden lijken het erover eens te zijn dat het tijd is om een einde te maken aan het leven van de vorst. Maar Lodewijk XI staat bekend als 'De Spin' en zijn kasteel is een doolhof van spionnen en intriges. Hij weet als geen ander hoe hij zijn vele tegenstanders tegen elkaar kan uitspelen. Het spel Louis XI neemt je mee naar het Frankrijk van de late middeleeuwen, waar je in de schoenen stapt van deze sluwe koning. Je zult je strategische vaardigheden moeten gebruiken om te overleven in een wereld vol bedrog en verraad. Als Lodewijk XI moet je slim manoeuvreren en je tegenstanders altijd een stap voor zijn. Verzamel informatie, smeed allianties en ontmasker de verraders in je eigen kring. Dit spel biedt een unieke ervaring vol spanning en intrige. De gedetailleerde illustraties en de historische setting zorgen voor een meeslepende sfeer. Verken het kasteel van Lodewijk XI en ontdek de geheimen die er verborgen liggen. Word de meester van de politieke intriges en bewijs dat jij de ultieme 'Spin' bent. Durf jij de uitdaging aan te gaan en te overleven in deze gevaarlijke wereld?

Veelgestelde vragen over de film Louis XI

Gaelle Bona is de hoofdrolspeler in Louis XI. De volledige cast van Louis XI kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Louis XI is Filmhuis & Internationaal.

De speelduur van de film Louis XI is 95:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Louis XI te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Louis XI wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Louis XI is geproduceerd in 2011. Als de film recent is uitgebracht kun je Louis XI in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Louis XI aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Louis XI heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Louis XI in blue ray te bekijken is.

Henri Helman is de regisseur van Louis XI. 

Bekijk nog meer films